Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doi musceleni din Coșești au donat plasmă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 331

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2482_donator1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2482_donator2.jpg

Argeșenii vindecați de COVID dau dovadă de altruism, implicare și empatie! Astfel, trei argeșeni au răspuns azi apelurilor făcute de autorități și au donat plasmă umană, care va fi folosită la tratarea pacienților COVID, cu ajutorul aparatului de plasmafereză de la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești. Așa cum v-am informat anterior, doi dintre ei erau programați, fiind declarați eligibili. Li s-a alăturat însă o doamnă asistent medical, din Pitești, care a venit pentru verificări. Ea a fost declarată eligibilă, a fost programată pe loc și i s-a recoltat plasmă.

Încă un argeșean, care nu a putut dona plasmă, a donat totuși sânge. Din acesta se va extrage plasma umană, folosită la tratamentul inovator al bolnavilor de coronavirus. Donatorii de azi sunt din Pitești și comuna Coșești.

Instituția Prefectului Argeș îi încurajează în continuare pe argeșenii vindecați de COVID să doneze plasmă, cu ajutorul aparatului de plasmafereză, instalat la Pitești în urmă cu două săptămâni.

 

The most visited gambling websites in The UK