Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Decizii curajoase, la o săptămână de mandat, adoptate de Andrei Aron

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1669

„Îmi doresc foarte tare ca Spitalul Câmpulung să repornească şi să fie din nou un spital la dispoziţia tuturor muscelenilor!”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2482_2.jpgAndrei Aron a fost numit, începând cu data de 30 aprilie, manager interimar al Spitalului Municipal Câmpulung. Decizia a fost luată de ministrul Sănătăţii ca urmare a managementului defectuos, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi a altor probleme organizatorice de care s-ar face responsabil fostul director Nicolae Alexe şi care au dus la infectarea mai multor cadre medicale cu noul coronavirus. Medic stomatolog, antreprenor, dezvoltatorul primei clinici stomatologice din Câmpulung, Andrei Aron este un tânăr de 36 de ani care îşi încearcă acum abilităţile manageriale în cadrul unei unităţi medicale cu circa şase sute de angajaţi şi numeroase lucruri de rezolvat. La o săptămână de când a fost instalat în funcţie, pentru a face ordine la „Municipal”, Andrei Aron ne-a vorbit despre deciziile pe care le-a luat şi planurile de viitor.

Compartimentul de Boli Infecţioase va intra într-un program de reabilitare

Una dintre măsurile importante pe care noul manager a luat-o în perioada care s-a scurs de la numirea sa în funcţie a fost introducerea Compartimentului de Boli Infecţioase într-un program major de reabilitare, astfel încât, pe viitor, pacienţii să beneficieze de condiţii optime de internare. „Una dintre măsurile pe care le-am luat şi pe care am şi aprobat-o deja este intrarea în reabilitare a întregului Compartiment de Boli Infecţioase. Îmi doresc foarte tare să aducem acest compartiment la un nivel de normalitate, cu saloane cu băi proprii, cu toată aparatura necesară pentru fiecare salon în parte, astfel încât, în cazul în care vom mai ajunge vreodată în această situaţie, pacienţii care vor fi internaţi acolo să aibă nişte condiţii pe care eu le consider normale. Am solicitat din partea medicilor, din toate secţiile din spital, în special celor care vor să îmbunătăţească sistemul medical în care lucrează, să vină la mine să discute şi să încercăm să găsim cele mai bune soluţii pentru a îmbunătăţi cât se poate de mult tot ce ţine de aparatură, tot ce ţine de instrumentare şi de absolut tot ce este necesar pentru o bună funcţionare şi o normalitate în Spitalul Municipal Câmpulung.”, îşi doreşte managerul Andrei Aron.

Nu mai vrea toalete pe hol!

Managerul clinicii de stomatologie „Dental Evolution Center” are şi un alt proiect ambiţios legat de Spitalul Municipal Câmpulung şi anume, o reabilitare totală a unităţii medicale, astfel încât să fie eliminate toaletele de pe hol şi să fie împărţit în două structuri distincte: zona COVID-19 şi zona non-COVID-19. „Am un proiect destul de mare pe care l-am şi prezentat Consiliului de Administraţie al Spitalului astăzi (nr. vineri, 8 mai). Este vorba despre o reabilitare a spitalului, în aşa fel încât să nu mai existe această problemă a toaletelor pe hol. Nu ştiu dacă va permite chiar să existe toalete în fiecare cameră, dar am considerat că, dacă se poate obţine măcar o toaletă la două saloane, ar fi complet diferit de ceea ce este acum. Acestea ar fi o parte dintre lucrurile pe care le-am făcut în această săptămână, ar mai fi foarte multe lucruri pe care le-am mai început, dar acestea sunt lucruri pe care le-am şi finalizat, într-un fel. Îmi doresc foarte tare ca Spitalul Municipal Câmpulung să repornească şi să fie din nou un spital la dispoziţia tuturor muscelenilor, motiv pentru care am deja un plan prin care să separ o anumită parte a spitalului, s-o dedic situaţiilor în care pot apărea din nou cazuri de SARS-CoV-2. Acest proiect este un pic ambiţios. Voi încerca, săptămâna viitoare, să fac un plan de acţiune în direcţia asta şi să vedem dacă putem să facem acest lucru. Eu consider că ar trebui ca Spitalul Municipal Câmpulung să aibă două zone, una COVID şi una non-COVID. În cea non-COVID ar trebui să se desfăşoare activitatea normală a acestui spital, iar în zonele COVID să fie duşi, izolaţi şi trataţi pacienţii care sunt suspecţi sau chiar confirmaţi, în aşa fel încât spitalul să nu mai treacă niciodată printr-o situaţie asemănătoare.”, este proiectul la care visează noul manager al Spitalului Municipal Câmpulung.

„A fost o săptămână foarte grea!” 

Andrei Aron are 36 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Este acţionar unic şi manager al clinicii de stomatologie „Dental Evolution Center” din 2010, fiind lider de piaţă. Societatea este înregistrată în Braşov, dar îşi desfăşoară activitatea în Câmpulung. A fost premiat, doi ani, cu locul 1 în topul microîntreprinderilor din Braşov, pe segmentul firmelor de stomatologie. De menţionat că Andrei Aron mai este cunoscut şi pentru pasiunea sa pentru motoare, el fiind pilot de curse. A obţinut rezultate notabile şi a reprezentat cu cinste Câmpulungul în competiţiile de viteză în coastă şi nu numai. Vizavi de prima săptămână petrecută la conducerea Spitalului Municipal, Andrei Aron ne-a declarat: „A fost o săptămână destul de stresantă, adaptarea mea  acolo a fost, pot să spun, mai bună decât m-am aşteptat, m-am adaptat mult mai repede decât am crezut că voi face acest lucru. A fost o săptămână foarte grea, în schimb, s-a finalizat într-o zi în care m-am simţit foarte optimist, ceea ce, până la urmă, asta contează cel mai mult: momentul în care ajungi la o anumită destinaţie. Nu prea mai contează cât de ciudat este drumul, contează să ajungi la această destinaţie. Sunt destul de încrezător şi cred că uşor, uşor, chiar vom reuşi să facem diferenţa între ce a fost şi ce va mai fi”. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK