Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dentistul Andrei Aron este noul manager al Spitalului Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2892

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2479_aron.jpgDecizia de demitere a lui Nicolae Alexe din funcţia de manager al Spitalului Câmpulung nu surprinde în contextul în care prefectul Emanuel Soare a anunţat, înainte de Paşte, că propunerea vizând schimbarea celor responsabili de răspândirea infecţiei în instituţie a fost înaintată Ministerului Sănătăţii. Iar motive au fost destule, de la transformarea spitalului într-un focar de contagiune a cadrelor medicale şi a pacienţilor, până la întârzierea nepermisă în dotarea personalului cu echipament de înaltă protecţie. Şi nu sunt singurele disfuncţionalităţi imputabile managerului care şi-a pierdut funcţia după un an de mandat, în care s-a văzut „profesionalismul” anunţat că-i va caracteriza activitatea. Astăzi, 30 aprilie, prefectul Emanuel Soare a anunţat că a fost semnat ordinul de demitere a domnului Nicolae Alexe, care a fost înlocuit de stomatologul Andrei Aron, pe durata stării de urgenţă. Coincidenţă sau nu, atât Spitalul Judeţean Argeş, unde Adriana Molfea a fost înlocuită cu Tiberiu Irimia, cât şi Spitalul Câmpulung sunt conduse în prezent de medici stomatologi.     

Ministrul Tătaru a fost înştiinţat de mai mult timp de situaţia de la Câmpulung

Potrivit referinţelor oferite jurnaliştilor argeşeni, interesaţi de noua schimbare - căci, pe plan local, noul manager nu mai are nevoie de nicio prezentare -,  Andrei Aron, în vârstă de 36 de ani, este căsătorit, are copii, este acţionar unic şi manager al Clinicii de Stomatologie „Dental Evolution Center”, din 2010, o investiţie proprie în municipiul Câmpulung. A fost primul care a înfiinţat o astfel de clinică în Câmpulung şi este lider de piaţă. Societatea este înregistrată în Braşov, dar îşi desfăşoară activitatea în Câmpulung. A fost premiat doi ani cu locul 1 în topul microîntreprinderilor din Braşov pe segmentul firmelor de stomatologie, în baza activităţii şi veniturilor din Câmpulung.

Prefectul Soare este încrezător că noul director va urgenta demersurile de achiziţionare a aparatului de testare PCR, va eficientiza protocoale şi circuitele din spital şi se va asigura de înlăturarea tuturor cauzelor care au condus la infectări ale personalului medical. Adică ceea ce n-a îndeplinit managerul demis din motiv de management defectuos, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, prin faptul că nu a pregătit spitalul pentru primirea bolnavilor de COVID-19, nu a realizat, coordonat, verificat circuitele şi respectarea acestora.

„Câmpulungul este una dintre priorităţile noastre, vă asigur, susţine prefectul Emanuel Soare. Situaţia de la Câmpulung este pe masa ministrului de ceva timp, însă, abia astăzi a fost emis ordinul. Am mare încredere în abilităţile noului manager de a rezolva, în timp record, toate problemele de acolo.”

Amintim că informările oficiale de până acum arată că 16 cadre medicale de la Spitalul Municipal au fost confirmate pozitiv, iar în privinţa testărilor, au fost supuşi acestei proceduri: 4 medici (1 pozitiv), 19 asistente medicale (9 pozitive), 5 infirmiere (4 pozitive), 2 îngrijitoare (pozitive), 1 spălătoreasă (negativ) şi 1 registrator medical (negativ).

Proaspătul director Andrei Aron nu face parte din niciun partid politic. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK