Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nepoata bătrânei din Bughea de Jos decedată după ce a fost confirmată cu coronavirus: „Nu mai avem voie să murim, căci, gata, avem COVID!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 545

Pe 6 aprilie, autorităţile judeţene au declarat primul deces la o persoană infectată cu COVID-19, în Argeş, şi anume o femeie în vârstă de 89 de ani, din comuna Bughea de Jos. Bătrâna suferea de boli cardiovasculare şi de afecţiuni pulmonare, iar nepoata acesteia crede că decesul nu s-a datorat infectării cu COVID-19, ci afecţiunilor cronice de care suferea.

Pe 3 aprilie, femeia a ajuns, în comă, la Spitalul Municipal Câmpulung, fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase. Din ancheta epidemiologică a reieşit că în perioada în care muribunda se afla acasă, fiind în stare gravă, pe la căpătâiul ei au trecut mai multe persoane dornice să îşi ia rămas bun şi se pare că femeia a contactat virusul de la unul dintre cei care au vizitat-o. Asta în condiţiile în care bătrâna avea un sistem imunitar extrem de scăzut, un infarct miocardic în antecedente, insuficienţă cardiacă, bloc de ramură stânga şi boală pulmonară obstructivă cronică. Nepoata bătrânei de 89 de ani şi-a exprimat indignarea pe o reţea de socializare, susţinând că bunica sa nu a fost răpusă de coronavirus, ci de alte afecţiuni de care suferea. 

„Eu sunt nepoata decedatei şi bunica mea a fost internată în spital cu un ganglion care recidivase şi urca către creier. Cu trei zile în urmă, a mai fost o dată la spital, unde i-a fost făcută o perfuzie şi a trimis-o acasă, spunându-i unui unchi care o însoţea că nu au teste. La nicio zi distanţă, a ajuns şi una dintre fiicele decedatei, cu o răceală, pe care doctorii i-au diagnosticat-o ca fiind o pneumonie (răceală la plămâni), dându-i un tratament cu antibiotic şi trimiţând-o acasă, spunându-i şi acesteia că nu au teste pentru depistarea virusului COVID-19. Între prima intervenţie de la spital a bunicii mele şi internarea propriu zisă, în urma căreia a decedat, un asistent medical din comună a luat contact direct cu decedata, făcându-i o perfuzie, atât bunicii cât şi fiicei ei, pe care o diagnosticase cu pneumonie. Dacă era să aibă COVID-19, în primul rând, băgau în carantină şi personalul medical care a luat contact direct cu bunica şi pe urmă şi pe restul familiei. Bunica mea are decât doi nepoţi şoferi, care, de când s-a auzit de acest virus, nu au mai plecat în curse, fiind de mai bine de două luni acasă. Aşa că să mai lase lumea asta vrăjeala asta cu COVID-19. Nu mai avem voie să murim căci, gata, avem COVID! Urât din partea tuturor celor care nu îşi văd de treaba lor! Din nu ştiu câte cazuri de decese în judeţ, a ajuns, culmea, bunica mea în fruntea clasamentului.”, este mesajul postat pe Facebook de nepoata femeii. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK