Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Restaurantele fac livrări gratuite la domiciliu, la fel şi unele magazine

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1273

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_25.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_26.jpgÎn contextul noilor măsuri anunţate de Ministerul Afacerilor Interne şi Grupul de Comunicare Strategică, prin care se suspendă servirea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor în restaurante, cafenele, hoteluri, serviciile de livrare la domiciliu continuă să se facă. Pe lângă restaurantele din Câmpulung, care aduc mâncarea la domiciliu sau la locul de muncă, un magazin şi o brutărie au anunţat că livrează gratuit sau peste un anumit plafon. Iată care sunt restaurantele şi programele supă care continuă să ofere servicii de catering:

Restaurant „Hangiţa”

„Program Restaurant „Hangiţa” ,pe timp de stare de urgenţă: livrări între orele 10.00 şi 16.00, pentru meniul zilei şi celelalte produse din meniu. După ora 16.00, livrări doar pentru pizza. Să fim sănătoşi şi să auzim de bine!”

„Un băiat şi o fată”

„Stimaţi clienţi, datorită situaţiei actuale, am decis să menţinem deschise doar anumite locaţii, cu modificarea programului de lucru, după cum urmează: pentru partea de restaurant, vă stăm la dispoziţie pentru livrări, în intervalul orar 10.00-17.00, pentru locaţia Trattoria Câmpulung (lângă Primărie). Pentru partea de cofetărie, laboratorul nostru este în continuare deschis între orele 9.00-17.00. Produsele noastre pot fi în continuare procurate şi din cofetăria din Kaufland Câmpulung. Trattoria Mioveni este deschisă în continuare doar pentru partea de cofetărie, în intervalul orar 8.00-19.00. În aceste zile, când este atât de important să ne păstram calmul şi optimismul, permiteţi-ne să vă amintim de zilele frumoase ce se vor reîntoarce. Să ne revedem cu bine!”

Patiseria şi cofetăriile „Iepuraşul” şi „Mayore”

„Respectăm decizia autorităţilor, dar şi dorinţa clienţilor, astfel, vom funcţiona în regim de magazin, cu vânzare doar la pachet, de preferabil cu precomandă telefonică. Vestea bună este că livrăm la domiciliu, comenzile mai mari de 100 lei - taxa de transport 0 lei, comenzile cuprinse între 50-100 lei - taxa transport 10 lei, iar comenzile cuprinse între 30 -50 lei - taxa transport 15 lei. Continuăm să urmărim îndeaproape evoluţia, şi ne adaptăm acţiunile. Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile care ne fac fericiţi, cu mai multă responsabilitate. Vă dorim multă sănătate!”

Complex „Ciobănaşul”

„Ţinând cont de situaţia actuală, am decis ca restaurantul şi hotelul să rămână închise pentru public, cât timp va fi nevoie! Vom activa serviciul de livrare la domiciliu! Vă rugăm să rămâneţi acasă! Ştim cu toţii că momentele grele se trec cu înţelepciune şi, mai ales, fără panică! Totul va fi bine! Ne revedem curând!”

Restaurant & Pub Amada

„Vă gătim şi livrăm bunătăţi în fiecare zi! Pe pagina de Facebook, meniul complet îl găsiţi la fotografii, în albumul Meniu. Livrare gratuită în toate zonele din Muscel. Plata se poate face şi cu cardul. Amada, şi totul va fi bine!”

Brutăria „Roger” Grui

„Echipa Roger Panaderie susţine campania #stămacasă şi vine în ajutorul celor care au nevoie! Comandă oricare dintre produsele noastre şi noi le livrăm unde ai nevoie fără niciun cost suplimentar pe raza municipiului Câmpulung şi împrejurimi. Vă dorim zile cu soare!”

Magazin alimentar non-stop RoA

„Start livrărilor la domiciliu! Orice comandă de peste 50 de lei (fără ţigări) o aducem la uşa ta gratis. Livrări până la ora 1.00 noaptea.”

Produse de carmangerie „De la Bâlea”

„În situaţia actuală prin care trecem împreună, vă oferim serviciile şi produsele noastre cu aceeaşi responsabilitate şi dedicaţie. Începând din 27 martie, şi până la încetarea stării de urgenţă declarată în ţara noastră, asigurăm livrări la domiciliul clienţilor noştri din Câmpulung. Aşteptăm comenzile voastre de luni până sâmbătă, între orele 8.00-16.00, iar duminica, numai până la ora 11.00. Transportul este gratuit şi livrarea se face în siguranţă, în aceeaşi zi.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK