Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Au sosit din Germania cele patru ventilatoare medicale, cumpărate de A.S.C.M. pentru Spitalul Municipal

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_4.jpgIeri au sosit cele patru ventilatoare medicale profesionale, cumpărate de Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” pentru Spitalul Municipal, urmând ca mâine, la ora 10.00, să se facă predarea lor. 

Principala unitate medicală a zonei noastre, de care depind peste 100.000 de locuitori, este ajutată, în această perioadă dramatică, pe care o traversează ţara noastră, prin achiziţionarea celor patru ventilatoare medicale profesionale Draeger, Fabius, Draeger, Julian Plus şi două Draeger, Oxylog 2000, dar acţiunea A.S.C.M. de ajutorare a Spitalului Municipal continuă şi cu dotarea cu alte aparate de ventilaţie mecanică, sonde de intubaţie, măşti de oxigen, în funcţie de ce se mai găseşte pe piaţă. Echipamentele profesionale Draeger s-au găsit după îndelungi căutări şi, chiar dacă sunt second hand, sunt în perfectă stare de funcţionare, cu trei luni perioadă de garanţie. Aparatele cumpărate din Germania de A.S.C.M. completează necesarul Spitalului, care deţine două aparate de ventilaţie mecanică, pe care le păstrează pentru situaţii de urgenţă. În continuare, A.S.C.M. face eforturi de a sprijini Spitalul cu o parte dintre echipamentele care îi lipsesc. “E.M.”

Evenimentul Muscelean