Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Şase elevi de la „Dinicu”, care nu au putut pleca acasă, în Republica Moldova, ajutaţi şi de A.S.C.M.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_1.jpgŞase elevi de la „Dinicu Golescu”, care sunt nevoiţi ca, pe perioada cât cursurile şcolare sunt suspendate, să stea în internatul liceului, sunt ajutaţi de Primărie şi mai mulţi oameni de bine, cu mâncare şi produse de îngrijire personală.

Este vorba de patru băieţi şi două fete, care nu au apucat să plece în Republica Moldova, unde au familiile, şi stau în internatul colegiului pe toată durata stării de urgenţă. Pentru că şi cantina este închisă, directorul Petre Parghel a lansat un apel către cei care ar putea să-i ajute pe copii pe perioada cât trebuie să stea în izolare. Au răspuns Primăria, dar şi mai multe firme şi persoane, care s-au angajat că-i ajută cu cel puţin o masă caldă pe zi. Inclusiv Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” le-a cumpărat produse de igienă şi curăţenie de aproape 500 de lei. “E.M.”

 

Evenimentul Muscelean