Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şase elevi de la „Dinicu”, care nu au putut pleca acasă, în Republica Moldova, ajutaţi şi de A.S.C.M.

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 531

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_1.jpgŞase elevi de la „Dinicu Golescu”, care sunt nevoiţi ca, pe perioada cât cursurile şcolare sunt suspendate, să stea în internatul liceului, sunt ajutaţi de Primărie şi mai mulţi oameni de bine, cu mâncare şi produse de îngrijire personală.

Este vorba de patru băieţi şi două fete, care nu au apucat să plece în Republica Moldova, unde au familiile, şi stau în internatul colegiului pe toată durata stării de urgenţă. Pentru că şi cantina este închisă, directorul Petre Parghel a lansat un apel către cei care ar putea să-i ajute pe copii pe perioada cât trebuie să stea în izolare. Au răspuns Primăria, dar şi mai multe firme şi persoane, care s-au angajat că-i ajută cu cel puţin o masă caldă pe zi. Inclusiv Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” le-a cumpărat produse de igienă şi curăţenie de aproape 500 de lei. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK