Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Spitalul de Pediatrie Pitești este pregătit să primească pacienți COVID-19

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_2.jpgDirectorul medical al Spitalului de Pediatrie Pitești, Enescu Adina, susține că unitatea spitalicească este pregătită să primească pacienți suspecți de infectare sau infectați cu virusul COVID-19. Conform hotărârii CJSU nr14 din 25 martie 2020, Spitalul de Pediatrie Pitești a fost desemnat ca unitate spitalicească cu paturi care asigură patologia chirurgicală, ORL, ortopedică, oftalmologică SARS-CoV-2/COVID-19 și Covid-19 cu comorbidități.
Directorul medical al spitalului spune că în spital s-au făcut circuitele aprobate de DSP Argeș, pentru pacienții cu suspiciune de COVID-19 existând spații rezervate în unitate. “Dacă există un pacient confirmat COVID, îi putem asigura îngrijire. Ca nivel de competență al spitalului, există posibilitatea și să-l transferăm. Până în prezent nu s-a confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19 la un pacient pediatric”, a declarat doctorul Adina Enescu, directorul medical al Spitalului de Pediatrie Pitești.
Instituția Prefectului Județul Argeș

Evenimentul Muscelean