Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primul caz de coronavirus la Câmpulung! O angajată a fabricii Lear, infectată cu Covid-19

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 19424

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_48.jpgO informaţie parvenită, pe surse credibile, la redacţia noastră, ne dă fiori reci! O musceleancă în vârstă de 52 de ani, din comuna Godeni, este primul caz de infecţie cu coronavirus confirmat la Câmpulung! Amănuntul care înspăimântă mai tare decât depistarea bolii în oraşul nostru este locul de muncă al femeii, care este angajată a fabricii Lear din Câmpulung, o societate cu sute de salariaţi, fapt care favorizează răspândirea cu uşurinţă a bolii la colegii pacientei.

Sâmbătă, 28 martie, femeia a fost internată la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Câmpulung, cu evidente simptome de infecţie cu coronavirus. Bolnavei i s-au recoltat probe care, luni, 30 martie, au confirmat teribilul rezultat. Tot luni, s-a decis trimiterea femeii la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, cu o maşină de Ambulanță în locul unei mașini special echipate pentru transportul bolnavilor de coronavirus. Potrivit șefei DSP Argeș, Sorina Honțanu, a început o anchetă epidemiologică la fabrica de componente auto de pe fosta platformă ARO.

The most visited gambling websites in The UK