Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prefectul Emanuel Soare, mesaj către cadrele medicale din judeţ: „În aceste momente dificile avem nevoie de implicarea tuturor”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 779

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_prefect2.jpg

În mesajul de vineri, prin care răspundea întrebărilor primite din partea mass media, prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, a ţinut să se adreseze cadrelor medicale.

Prefectul a menţionat că cei din prima linie, implicaţi în lupta cu virusul COVID-19, vor avea la dispoziţie echipamentele şi materialele de care au nevoie. În acelaşi timp, prefectul Emanuel Soare şi-a exprimat încrederea în faptul că personalul medical este profesionist şi se va implica total în combaterea epidemiei, demisiile fiind cazuri izolate. Prefectul a îndemnat la responsabilitate şi implicare, atât cadrele medicale, cât şi autorităţile publice locale şi judeţene care administrează spitalele din Argeş.

„Vineri am fost în a doua zi consecutiv în care nu am avut niciun nou suspect de coronavirus în judeţul Argeş. În această perioadă, atenţia noastră se îndreaptă asupra spitalelor, care se vor confrunta cu un posibil val de creştere a numărului de cazuri. Rugămintea noastră este către autorităţile publice locale şi judeţene, care gestionează aceste unităţi spitaliceşti, să-şi dea tot concursul pentru a face faţă perioadei următoare.

Avem un mesaj care se adresează cadrelor medicale din tot judeţul: Există informaţii în spaţiul public că anumite cadre medicale ar putea să-şi dea demisia, auzind că ar putea fi implicate în lupta împotriva virusului COVID-19. Înţelegem, din punct de vedere uman, o anumită teamă, pe care toţi o putem avea la un moment dat pentru interacţiunea cu pacienţi COVID, dar speranţa noastră şi încrederea noastră este maximă în personalul medical - profesionist, responsabil şi sper că nu va apela la astfel de gesturi. Pentru aceste momente dificile avem nevoie de implicarea tuturor. Dacă există demisii, acestea sunt izolate şi nu reprezintă nicidecum un fenomen. Sunt profesionişti şi ei înţeleg cel mai bine importanţa spitalelor care vor trata pacienţii COVID. Am comunicat inclusiv prin discuţii directe cu personalul medical şi am transmis mesajul de asigurare că niciodată nu-i vom pune în situaţia de a lucra cu pacienţi suspecţi sau pozitivi de COVID fără să le asigurăm toate condiţiile, toate materialele şi echipamentele de protecţie necesare. Aceasta este strădania noastră. Există ideea în spaţiul public că spitalele nu au materialele şi echipamentele necesare. Acestea s-au dus însă către spitalele din prima linie, implicate în lupta cu COVID. Dar în ultima perioadă s-au primit echipamente şi suntem pregătiţi să primim pacienţi COVID.”, a transmis prefectul Emanuel Soare. E.M.

The most visited gambling websites in The UK