Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Până va fi numit un nou inspector şef, interimarii asigură conducerea IPJ Argeş

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_3.jpg

Tudorel Pieleanu a stat doar două zile în Argeş, după care a fost detaşat din nou la Covasna

 

Zilele trecute vă relatam că fostul inspector şef al IPJ Argeş i-a expirat delegarea în frunte Poliţiei Covasna şi s-a întors în Argeş, pe postul, pe care anul trecut l-a ocupat în urma unui concurs susţinut la Inspectoratul General al Poliţiei Române. Asta după ce, şi comisarului şef Marian Dadea i-a încetat delegaţia la comanda IPJ Argeş.

Ajuns de unde a plecat, Tudorel Pieleanu a stat doar două zile la comanda IPJ Argeş că a fost trimis înapoi la Covasna, fără ca la Argeş să fie făcută o nouă delegare. Cum s-a ajuns aici? Pe data de 23 martie, a expirat delegarea pe do­uă luni a comisarului şef Marian Badea cel care s-a aflat la conducerea poliţiştilor argeşeni în ultima vreme. În aceeaşi zi, a expirat şi delegarea fostului inspector şef Tudorel Pieleanu, detaşat la Covasna. Acesta, obţinuse funcţia de la conducerea IPJ Argeş prin concurs, ceea ce a făcut să revină în judeţul nostru. Timp de două zile, atât s-a bucurat de întoarcerea în Argeş! Pe 26 martie, Inspectoratul General al Poliţie Române a făcut o nouă delegare, tot ca inspector şef al IPJ Covasna, pe numele comisarului şef Tudorel Pieleanu, dar nu s-a redactat şi pe numele comisarului şef Marian Badea, dar nici pe numele altcuiva.

În acest context, atribuţiile de conducere au fost preluate de cei doi adjuncţi ai IPJ Argeş, comisarul şef Gabriel Gherghe şi comisarul şef Florin Mocanu.

În presa judeţeană s-a speculat chiar faptul că, neacceptând noua detaşare la Covasna, comisarul şef Tudorel Pieleanu a făcut raport şi a înaintat dosar de pensionare, dar, ţinând cont de situaţia actuală, va avea de aşteptat să-i fie soluţionată cererea până după ridicarea stării de urgenţă actuală. E.M.

Evenimentul Muscelean