Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Clinica Sanador testează populaţia gratuit, cu bilet de trimitere, sau contra cost, pentru coronavirus

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1271

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2471_25.jpgCentrul medical privat, clinica Sanador, anunţă că testează populaţia pentru coronavirus. Testul se face la cerere, pe bază de programare, iar rezultatele sunt comunicate în 24 de ore. Preţul acestuia este de 350 de lei. „Începând de astăzi (n.r. 20 martie), testăm la cerere populaţia adultă pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe bază de programare la 021.9699. Locaţie: Laboratorul de Analize Medicale din  Bucureşti, Calea Plevnei, nr. 172. Orar: Luni - Vineri, 7.00 - 19.00. Rezultatele sunt gata în 24 de ore şi se pot afla de pe www.sanador.ro cu codul de probă. Preţ: 350 lei.”, se arată într-o postare făcută de clinică pe Facebook.

Ulterior, clinica a făcut două up date. În primul a menţionat că: „Sanador a efectuat gratuit, acoperind din fonduri proprii, sute de testări. Este un proces extrem de costisitor, pe care nu-l mai putem susţine. De asemenea, am făcut toate demersurile necesare către Ministerul Sănătăţii pentru a intra în Programul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile Prioritare. Am dorit şi dorim în continuare ca pacienţii asiguraţi să beneficieze de testare fără plată. Menţionăm că încasările sunt folosite pentru acoperirea costurilor cu personalul specializat, alocat exclusiv acestui scop, dar şi pentru echipamente, dezinfectanţi şi achiziţia de noi kituri. Dorim cu putere să venim în sprijinul oamenilor şi în acest sens am pus la dispoziţie spaţii şi aparatură, am suplimentat rigorile în privinţa igienei, controlului şi a triajului. Credem că în acest context unic de pandemie orice acţiune este importantă. Rămânem deschişi la orice colaborare pentru a uşura situaţia oamenilor care au nevoie de testări.” Mai târziu, clinica a comunicat: „Ca urmare a recentei decizii a autorităţilor de a deconta testarea SARS-COV-2 din bugetul CNAS tuturor pacienţilor cu bilet de trimitere de la medicul epidemiolog, aceste testări se pot face acum fără plată la Sanador. Pentru toţi ceilalţi care doresc să facă testarea, fără a avea bilet de trimitere, o pot face cu plată.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK