Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Metode de comunicare cu Edilul CGA, privind transmiterea indexurilor, emiterea facturii electronice, posibilităţi de plată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 698

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2469_53.jpgDupă cum ştiţi deja, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, SC Edilul CGA SA a luat toate măsurile pentru continuitatea activităţii în furnizarea serviciilor sale, iar pentru comunicarea cu abonaţii a optat pentru metodele cele mai sigure, astfel încât atât abonaţii, cât şi proprii salariaţi să fie în siguranţă.

Astfel, societatea reaminteşte:

1.Transmiterea indexurilor atât la case, cât şi la blocuri se poate face la adresele de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., la  numărul de telefon 0248.510.474 sau pe site-ul societăţii www.edilul-campulung.ro, secţiunea Contact.

2.Abonaţii care doresc pot să primească factura la apă şi canalizare pe e-mail, prin transmiterea adresei proprii de e-mail la adresele de contact enumerate mai sus. O dată cu trimiterea acestui e-mail, abonaţii îşi exprimă acordul ca adresa lor de e-mail să poată fi folosită de Edilul CGA SA pentru a le transmite în format electronic factura. Opţiunea de a primi factura pe e-mail prezintă avantaje multiple:

-ajută la evitarea contactului direct între persoane;

-este o opţiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă;

-posibilitatea vizualizării facturii imediat ce a fost emisă;

-scăderea timpului de distribuire fizică a facturii şi oferirea posibilităţii de rezolvare a oricărei neconcordanţe în cel mai scurt timp;

-gratuitatea acestui serviciu! Nu se percepe niciun cost suplimentar!

3.Plata facturii se poate face prin casieria externă, aflată la parterul societăţii, programul de încasare fiind zilnic, între orele 8.30-15.30, şi prin mijloace alternative de plată: prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităţilor bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât şi prin Internet Banking.

„Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a parcurge această grea perioadă în serviciul dumneavoastră pentru binele nostru comun!.”, a transmis Edilul CGA.

Director general, ing. Mihail Vasilescu

 

The most visited gambling websites in The UK