Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei muncitori de la Blocul Alimentar al Spitalului Municipal, gata să promoveze

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 571

În următoarea perioadă, şase angajaţi ai Spitalului Municipal sunt propuşi la promovare, motiv pentru care va fi organizat un examen în acest sens. 

Este vorba despre cinci muncitori de la Blocul Alimentar. Patru avansează de la muncitori calificaţi III la muncitori calificaţi II; şi unul de la muncitor calificat IV la muncitor calificat III. Al şaselea este un referent de specialitate II, cu studii superioare, care se transformă în referent de specialitate I, în cadrul Biroului Administrativ.

Examenele de promovare constau într-o probă scrisă sau practică, care se organizează la sediul Spitalului, pe 11 martie 2020, pentru postul de referent, şi pe 12 martie, pentru cele de muncitori, luni, 2 martie, fiind ultima zi când se mai pot depune dosarele de concurs.

„Municipalul” mai angajează şi un asistent medical generalist principal, la Secţia Boli Infecţioase, cu contract pe perioadă nedeterminată. Ca să se poată înscrie la concurs, doritorii trebuie să fie absolvenţii unei forme de învăţământ care atestă formarea în profesia de asistent medical generalist; să prezinte certificatul de membru OAMGMAMR, însoţit de avizul anual (pentru persoanele care exercită profesia), sau adeverinţă pentru participare la concurs, eliberată de aceeaşi organizaţie (în cazul celor care nu profesează la momentul înscrierii); dar şi acte din care să reiasă o vechime de cel puţin 6 luni, ca asistent medical generalist.

Prin calendarul recrutării, s-a stabilit ca 9 martie să fie ultima zi de depunere a dosarelor, 23 martie, data de derulare a testării scrise, iar 26 martie, pentru susţinerea interviului. 

Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidaţii declaraţi admişi la precedenta. “E.M.”  

 

The most visited gambling websites in The UK