Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În penultima şi ultima vineri din lună, se face colectarea selectivă în Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 746

La finele lui 2019, Consiliul Local Câmpulung a aprobat creşterea taxei de gunoi, de la 8 lei la 9,50 lei de persoană, pe lună, cu menţinerea ţintelor de colectare selectivă a deşeurilor. Adică 20% deşeuri biodegradabile, 10% deşeuri din construcţii şi 10% deşeuri reciclabile. Dacă în zona centrală şi de blocuri nu se face colectarea selectivă a gunoiului, în cartierele periferice ale municipiului, cu case, acţiunea se derulează de două ori pe lună. În acest sens, administraţia locală a publicat pe site-ul Primăriei Câmpulung programul firmei Financiar Urban, care adună gunoiul deja selectat de câmpulungeni.

În ultima vineri din lună, se face colectarea selectivă în partea de Sud a Câmpulungului

De exemplu, vinerea aceasta, pe 28 februarie, ultima din lună, maşina de gunoi, care adună materialele reciclabile, va ajunge în partea de Sud a municipiului. La limita de Nord, pe străzile Istrate Rizeanu, Ion Nanu Muscel; la Est, spre limita cu comuna Bughea de Jos; la Sud-Est, de la graniţa cu comuna Poenarii de Muscel; la Est, începând de la limita cu comuna Mioarele.

Sunt vizate străzile principale: Matei Basarab, Elena Doamna, Republicii, Negru Vodă, Şoseaua Naţională, Valea Unchiaşului, Drăceşti, Valea Ursului, Băloaica, Valea Tiţei, Grigore Alexandrescu, Mărăşeşti, Târgoviştei, Ion Giurculescu, Ion Mihalache, Pictor Grigorescu, Constantin Brâncoveanu, Valea Bărbuşii şi străzile adiacente, accesibile autocompactoarelor din dotare.

În Nordul Câmpulungului, colectarea selectivă, în penultima vineri din lună

Pentru zona de Nord a municipiului, administraţia locală a căzut de comun acord cu firma colectoare să strângă gunoiul reciclabil în penultima vineri din lună.

Ce înseamnă partea de Nord a oraşului? Limita de Nord cu comuna Lereşti, cea de la Est, cu dealul Gruiului, tot la Nord, graniţa cu comunele Bughea de Sus şi Bughea de Jos. 

Sunt pe listă străzile: Istrate Rizeanu, Nanu Muscel, Calea Braşovului, General Dragalina, N. Popp, Lascăr Catargiu, Eremia Grigorescu, Negru Vodă, Traian, I.C. Brătianu, Alexandru cel Bun, Cuza Vodă, Calea Pietroasă, Dr. Nicolae Fălcoianu, Colonel Alexandrescu, Valea Româneştilor, dar şi străzile adiacente, accesibile autocompactoarelor din dotare. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK