Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dan Manu, cu o echipă de la CJ, a fost la Coşeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 671

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2460_23.jpgMiercuri, 12 februarie, o echipă tehnică de la Consiliul Judeţean, în frunte cu preşedintele Dan Manu, a efectuat o vizită de lucru în comuna Coşeşti, la invitaţia primarului Nicolae Pană.

Discuţiile purtate cu primarul localităţii, Nicolae Pană, au vizat stadiul proiectului de asfaltare a drumului judeţean 731D. Tronsonul de drum judeţean propus pentru modernizare începe de la km 7 + 450, localitatea Valea Nandrii, comuna Dârmăneşti, traversează comuna Coşeşti, prin satele Jupâneşti şi Priseaca, şi se încheie în localitatea Găneşti, comuna Pietroşani. Lungimea totală a şoselei este de 12,224 kilometri. Lucrările de modernizare constau, în principal, în asfaltarea structurii rutiere, refacerea unor podeţe, refacerea sistemului de scurgere a apelor pluviale prin construirea de şanţuri. În acest moment, există Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (D.A.L.I.) şi urmează a fi transmisă spre analiză la Comisia Tehnico - Economică a Consiliului Judeţean Argeş. Deoarece pentru anumite tronsoane de drum, cele aflate între sate, este necesară exproprierea unor parcele mici de terenuri, pentru a nu mai întârzia începerea lucrărilor, s-a discutat varianta ca asfaltarea acestui drum să se facă pe porţiuni şi să se înceapă cu zonele unde nu sunt probleme tehnice.

Valoarea totală a investiţiei, conform Devizului general aferent, este de 41.940.732,16 lei, cu TVA. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK