Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Râul Argeşel, plin de PET-uri

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1217

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2451_24.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2451_23.jpgDin păcate, şi în Muscel sunt ape curgătoare pline de PET-uri. Pârâul Argeşel, care vine din Nămăeşti şi tranzitează cătunul de romi de acolo, este constant poluat cu deşeuri, de la plastice, PET-uri, dar şi animale moarte. Chiar dacă maşina de salubritate se duce constant în satul de ţigani pentru a colecta gunoiul menajer, ei nu se simt bine dacă nu dau ceva şi pe râu. Culmea, mizeria se opreşte în aval, unde cursul apei nu are aşa mare cădere, ajungând un unele zone să nu se mai vadă luciul apei.

„Decât să spunem „Je suis Notre Dame”, să ne rugăm planetar pentru Australia sau să ne indignăm pe Facebook că mor animalele, mai bine acolo unde trăim fiecare, să facem în aşa fel încât să poluăm cât mai puţin. În zona Argeşel - Vârful lui Păun se aruncă toate gunoaiele, pisoii, căţeii, acum, mai nou, şi hârtia igienică o flutură vântul pe Stoeneasca. Argeşelul a ajuns unul dintre cele mai poluate râuri. Dacă n-am fost educaţi de mici, mari, numai prin constrângere se poate educa, cele mai mari amenzi ar trebui să fie pentru aruncatul gunoiului.”, a postat pe Facebook un stoeneştean, care a justificat afirmaţiile cu fotografii, în ajutorul lui sărind şi alţii, cu alte imagini cu mizeriei, de pe râul Argeşel. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK