Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se anunţă lume multă la bradul de Crăciun al Elenei Lasconi. Vedeta Pro TV a primit ajutor de la câmpulungeni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 6075
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/images2/ziar/2019/Decembrie/4.jpg'
There was a problem loading image 'images/images2/ziar/2019/Decembrie/4.jpg'

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_2.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_5.jpg4.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_3.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_6.jpgIniţiativa vedetei Pro TV Elena Lasconi de a împodobi, alături de câmpulungeni, un brad în curtea casei sale de pe Valea Bărbuşii, pe 14 decembrie, a fost îmbrăţişată de foarte multă lume, astfel că jurnalista doreşte să facă totul ca la carte şi să organizeze un grup de lucru, pentru o eficientizare a acestei acţiuni, dedicate în special copiilor.

Fosta ştiristă de la Pro TV vrea să ţină poarta casei sale deschisă până pe 2 ianuarie 2020, perioadă în care aşteaptă cu ceai cald, vin fiert, mere, nuci şi alte colindeţe, oaspeţi şi grupuri de colindători cu care va împărtăşi bucuria Naşterii Domnului şi a Anului Nou. „Hai să ne organizăm puţin, că s-a anunţat multă lume şi o să vină şi mai multă la împodobirea bradului de Crăciun. Aşa că aş vrea să organizăm un grup de lucru, că aşa suntem eficienţi şi mie aşa îmi place să lucrez, în echipă. În acest sens, am nevoie să îmi spuneţi cu ce puteţi ajuta ca să le facem o bucurie copilaşilor. Scrieţi-mi în privat sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., numărul de telefon (să facem un grup pe whatsapp) şi cu ce anume puteţi ajuta (exemplu: vată de zahăr pentru copii, baloane, jucării, cineva costumat în Moş, cineva care ştie să facă machiaj pentru copii, care poate contribui cu instalaţie electrică de pom pentru exterior, vin fiert, grup colinde, o mână de ajutor, o scară de 20 m, ceva cu care să ajungem până în vârful bradului). Nu trebuie să le bifăm pe toate, ci să vedem cum stăm şi ce putem face. Ideea e că îmi doresc ca tot ce o să împărţim acolo vreau să fie oferit din suflet şi primit cu bucurie. Şi vă subliniez că poarta mea va fi deschisă pentru acces la brad, colinde, ceai cald nu doar pe 14 decembrie, când îl împodobim, ci şi de pe 21 decembrie 2019, până pe 2 ianuarie 2020. Apoi voi dona ornamentele unei şcoli, grădiniţe, cui are nevoie ca să se bucure şi alţii după.”, a precizat Elena Lasconi pe pagina de Facebook.

„Sâmbătă este încercarea vieţii!”

Se pare că postarea de pe Facebook şi-a atins scopul, iar vedeta Pro Tv a primit ajutor de la câmpulungeni mai mult decât a sperat, iar pe această cale le mulţumeşte şi aşteaptă cu emoţii evenimentul. Prezentă la noi în redacţie, Elena Lasconi ne-a spus: „Sâmbătă este încercarea vieţii! Evenimentul începe la ora 15.00 şi vreau să fie ceva bun pentru copii, pentru că ei mă interesează în primul rând. De unde mi-a venit mie treaba asta? În copilărie, noi am fost foarte săraci, până când am avut 7 ani, eram nouă oameni în două camere. De Crăciun, toată casa aia mică, cum era şi curtea, şi aşa până în stradă, era plină de oameni care colindau. Eu eram foarte fericită şi simţeam toată treaba asta. Bunica le dădea mere şi nuci şi, câteodată, se mai fierbea şi ţuică. Crescând, am întrebat-o pe bunica mea, care şi-a pus foarte tare amprenta asupra vieţii mele: de ce la noi vin atâţia oameni şi la ceilalţi, nu? A fost o chestie care pe mine m-a marcat, pe care o am şi acum în suflet! Ea zicea: casa în care intră oameni mulţi este o casă de oameni buni. Eu, toată viaţa mea, am fost condusă de treaba asta şi tot timpul, în jurul meu, am avut oameni, că mie asta îmi place. Acesta a fost motorul meu şi asta am vizualizat.”

Astăzi, la Târgul de Crăciun, Elena Lasconi, îi va ajuta pe elevii de la „Dinicu” să strângă bani pentru o pianină

Începând de la ora 10.00, elevii Colegiului „Dinicu Golescu” organizează o nouă ediţie a Târgului de Crăciun. Dacă în anii anteriori, din vânzarea produselor pe care singuri le prepară, în cazul prăjiturilor, sau le confecţionează, dacă e vorba de obiecte hand made, banii îi foloseau în scopuri caritabile, anul acesta vor să-i investească într-o pianină, care să-i ajute la activităţile extracuriculare. Şi pentru că elevii s-au ataşat de Elena Lasconi după numeroasele întâlniri pe care le-au avut, ea fiind şi una dintre cei care au câştigat o ediţie a emisiunii „Master Chef”, aceasta va fi la „Dinicu Golescu”, să îi ajute pe copii să-şi vândă produsele. Ca o noutate a evenimentului, organizatorii s-au gândit să strângă haine şi rechizite pentru familiile cu copii, cu o situaţie materială  precară. Oricine poate ajuta cu haine noi sau în stare foarte bună şi rechizite este aşteptat astăzi, la Colegiul „Dinicu Golescu”, să o facă.

În legătură cu acest eveniment, Elena Lasconi ne-a spus:  „Târgul începe la ora 10.00 şi se încheie la 15.00, vom vinde dulciuri preparate chiar de ei acolo, în cantina de la „Dinicu”. Scopul este să strângem cel puţin 1.000 de euro, ca să cumpărăm pianina, şi mi se pare o treabă foarte bună să promovăm acest lucru. Primăria nu a putut să aloce bani, pentru că nu sunt şcoală de muzică, iar ei, cu această pianină, pot să facă o grămadă de lucruri. Şi astăzi (n.r. joi, 12 decembrie) ne întâlnim într-un cerc mai restrâns, ca să facem nişte decoraţiuni pentru brad, făcute de mânuţele lor. Pentru mine asta contează foarte mult, mai mult dacă s-ar duce pe la tarabe ca să cumpere. Le-am dat şi nişte sugestii, din nişte cutii de şerveţele goale, învelite în ambalaj ca de cadou, cu o fundă, să fie frumos. Ideea era la început că da, aş fi gătit cu ei, doar că s-au încurcat puţin toate evenimentele la ei. Mi-am adus şi şorţul de “Master Chef”, au zis să se pozeze şi ei cu şorţul. Dar ideea este să vindem cât mai mult şi, de aceea, am întrebat conducerea liceului dacă este de acord să anunţ şi pe pagina mea de Facebook, ca să vină şi oameni din afară ca să cumpere. Eu o să fiu alături de ei, să facem această treabă, să vindem cât mai mult, ca să adunăm banii pentru pianină. M-am implicat în Târgul de Crăciun şi abia aştept să-i ajut pe copii, mai ales când ai o cauză în cap, să simţi pentru că ai pentru ce să lupţi şi pentru că iubesc mult locul ăsta, oamenii. Toate decoraţiunile din bradul mei le voi dona celor de la „Dinicu”. Copiii au mai venit cu o idee minunată, să colecteze haine şi rechizite pentru familiile necăjite, care au copii. Elevii de la colegiu au pregătit nişte cutii în care se pot pune haine pentru copii şi rechizite. Rugămintea mea mare este ca aceste haine ori să fie noi, ori să fie în stare bună, spălate şi călcate, deci să fie nişte haine pe care copiii lor le-ar îmbrăca, iar rechizitele, de asemenea, să fie în stare bună sau noi. Aceste lucruri le adună şi o să identifice nişte familii care au realmente nevoie de ele şi le vor duce înainte de Crăciun.” Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK