Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câştigător MasterChef, la Târgul de Crăciun, de la „Dinicu”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1280

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_38.jpgVinerea viitoare, pe 13 decembrie, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”  va găzdui ediţia a VIII-a a „Târgului de Crăciun”, organizat de Consiliul Şcolar al Elevilor, coordonat de preşedintele Luca Şipoteanu, dar şi cu sprijinul altor elevi, Teodora Grecu, George Andrei Popescu, Ioana Mădulărea.

Ca şi în anii precedenţi, elevii pregătesc târgul, fac prăjiturele la şcoală şi, cu banii obţinuţi din vânzarea lor şi a celorlalte produse, îi foloseau într-un scop caritabil. Anul acesta s-au gândit să-i investească într-un pian sau pianină, în funcţie de suma care va fi obţinută, necesar activităţilor derulate în şcoală. Elevii chiar lucrează la un spot de promovare al campaniei, sprijiniţi de regizorul Ionuţ Pitulescu, din care să reiasă că acel pian nu există şi ei au nevoie de el la activităţile extracurriculare.

La cele 18 standuri, care vor fi amenajate în cantina şcolii, pe lângă dulciuri vor fi scoase la vânzare şi produse homemade specifice Sărbătorilor de Iarnă. Gaia Team CNDG va avea un spaţiu amenajat de promovare a acţiunilor pentru protecţia mediului. Toată acţiunea va ţine de la ora 10.00 la ora 15.00. Echipa liceului, implicată în proiectul Erasmus+, „The unifying Power of Arts” va avea amenajat un stand de diseminare a mobilităţilor proiectului, cu preparate culinare din celelalte patru ţări implicate: Turcia, Lituania, Croaţia, Macedonia.

„Anul acesta, copiii s-au gândit să invite un câştigător al MasterChef, ca să avem mai multă expertiză, în persoana Elenei Lasconi, care este din zonă, iar elevii s-au apropiat de ea prin oraş şi la alte activităţi umanitare. Important este că dumneaei a vrut să stea cu noi o zi întreagă, şi am profitat de ocazie. A mai fost la noi şi cu alte ocazii.”, ne-a declarat directorul adjunct, Magdalena Dorcioman.

Elena Lasconi a câştigat MasterChef-Proba Celebrităţii în 2013. Prezentatoare atunci a emisiunii „Dincolo de Povestiri”, vedeta de la Pro Tv a reuşit să-i cucerească pe cei trei chefi la proba finală cu o delicioasă prăjitură cu ciocolată şi coniac. De asemenea, juraţii au apreciat şi evoluţia Elenei pe parcursul competiţiei în care a fost mereu cu un pas înaintea celorlalţi. Elena Lasconi a câştigat la MasterChef atât marele trofeu, cât şi premiul pus în joc. Jumătate din suma câştigată a mers către copiii din programul „Fiecare copil în grădiniţă”, implementat de Asociaţia OvidiuRo.

După ora 17.00, în amfiteatrul colegiului va fi prezentat un concert de Crăciun, susţinut de elevi ai şcolii, cu interpretări vocale, la vioară, nai, acordeon, saxofon, chitară. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK