Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gavriil Prunoiu şi Grupul „Doruri Muscelene” lansează într-un concert albumul de colinde

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 959

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_11.jpgPeste două săptămâni, în ziua de joi, 19 decembrie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” (Clubul ARO), are loc concertul de lansare a albumului de colinde, înregistrat de Gavriil Prunoiu şi Grupul Vocal Bărbătesc „Doruri Muscelene”.

În cadrul proiectului, realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, Asociaţiei „Doruri Muscelene”, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Câmpulung, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” şi Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, vor fi cântate colinde şi cântece de stea din Muscel.

Alături de Gavriil Prunoiu şi Grupul Vocal Bărbătesc „Doruri Muscelene”, vor mai urca pe scenă, ca invitaţi, Grupul Vocal Folcloric Bărbătesc „Haiducii Vlădicii” din Topoloveni, Grupul Vocal Folcloric Mixt „Mioriţa” din Jugur, Poienarii de Muscel, Grupul Psaltic „Colind” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”. Acompaniamentul orchestral va fi asigurat de Cătălin Iancu, la vioară, Valentin Precup, la fluier, Manuel Manu, la clapă.

În deschidere, vor colinda grupurile de copii „Mlădiţele Mihăeștiului”, „Muguraşii de la Schitu”, „Plaiuri Muscelene”, „Carpaţi” şi Clasa de canto Musicals By Gina Pavel. 

Organizatorii aşteaptă muscelenii în număr cât mai mare, intrarea fiind liberă.

 

The most visited gambling websites in The UK