Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Paul Marin, la lopată. Un exemplu pentru Liviu Ţâroiu dacă angajează constructori fără personal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2273

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2440_32.jpgNici asfaltul proaspăt turnat în două sate ale comunei, nici faptul că el însuşi a pus mâna pe lopată, ca să se facă util constructorului în criză de personal, nu l-au ajutat pe primarul Paul Ion Marin ca să-şi ajute partidul la prezidenţiale. Chiar dacă omul de la vârful Primăriei se declară mai mult primar decât politician, un partid îl susţine, alegeri după alegeri, şi acestui partid are obligaţia de a-i face campanie. Social-democratului care conduce Stoeneşti nu-i poate fi imputat faptul că nu s-a străduit să-i mulţumească pe alegătorii din comună, dispunând execuţia unor asfaltări în plină perioadă electorală. Şi cu toate acestea, electoratul s-a împărţit între Iohannis şi Dăncilă, votând cu 2,30% mai mulţi în favoarea preşedintelui în funcţie. Succes pentru atingerea căruia PNL Stoeneşti împarte meritele cu USR, ai cărui oameni, după cum arată scorul, au pus ştampila conform îndemnului lui Dan Barna. 

Ce a lucrat Group Concif acasă la patronii firmei dezamăgeşte consătenii  

Revenind la ceea ce se întâmplă la Stoeneşti, unul dintre consilierii locali PNL a primit, între turul I şi turul II, câteva instantanee din teren, înfăţişându-l pe cel dintâi om al comunei în postura de lucrător, alături de echipele de asfaltatori ai unei firme care, la Câmpulung, a invocat permanent că n-are forţă de muncă, de aia lălăie trei-patru şantiere. Cătălin Iosifescu a dezvăluit, tot pe Facebook, că expeditorul pictorialului care ar fi bine să-l inspire şi pe Liviu Ţâroiu este un consilier local PSD, care i-a transmis şi un mesaj: „Aşa se lucrează. Nu unii muncesc, iar alţii vin şi se fotografiază!” „În fotografii îl putem observa pe primarul comunei, mânuind o lopată, sub atenta şi admirativa supraveghere a angajaţilor firmei care execută lucrarea.”, descrie posesorul paginii atmosfera de lucru care s-a nimerit să pice taman în campanie electorală. Dacă vremea a fost bună şi a permis reparaţii de drumuri… La fel şi teşchereaua publică…  

Alesul liberal are propriul comentariu faţă de recentele reabilitări, în cadrul a două contracte prezentate şi de ziarul nostru, încheiate, prin atribuire directă, pe 12 noiembrie 2019. Cel pentru modernizarea căilor de acces din zona Morcoveşti, satul Slobozia, şi zona Costică Caliţu, satul Bădeni, înseamnă o cheltuială de 390.313,27 lei. Cealaltă modernizare constă în asfaltarea drumului din zona Vilson Lixandru, în satul Piatra, care aduce în contul firmei Group Concif încă 303.440,40 lei. În total, 693.753,67 lei. „Deşi am fost unul dintre cei care am propus şi susţinut, atât în Consiliul Local, cât şi în discuţii particulare, necesitatea unor investiţii în zona Slobozie - Coceşti, cât şi în zona Piatra, trecând sâmbătă prin zona Coceşti am rămas „puţin dezamăgit” de proiectul realizat acolo, deşi a fost contractată o firma specializată pentru „gândirea” acestui proiect. Având în vedere că realizarea celor 700 de metri de asfalt a costat undeva la 5 miliarde de lei vechi - canalizările realizate la intersecţiile cu cele 2 străzi perpendiculare sunt destul de greu de străbătut. Dacă nu ai o maşină ceva mai înaltă, rişti să rămâi „suspendat”. De asemenea, e bine de ştiut că sistemul rutier din zonă ar trebui să fie format din 7 cm beton asfaltic şi 15 cm strat de piatră spartă şi aport de balast, dacă este cazul. În esenţă, oamenii din zonă sunt mulţumiţi pentru faptul că, în sfârşit, au început să se realizeze ceva investiţii şi în zona dumnealor (recondiţionarea punţii peste Dâmboviţa şi turnarea acestui strat de asfalt). Rămân, totuşi, problemele oamenilor care nu locuiesc pe strada principală care a fost asfaltată şi cărora, la orice ploaie mai serioasă, le sunt inundate gospodăriile, iar drumurile de acces către locuinţele lor devin impracticabile.”, scrie consilierul Iosifescu. 

Acesta este cel care a anunţat public alocarea banilor pentru asfaltările în satul Slobozia, zona Morcoveşti, şi în satul Bădeni, strada care duce spre casa frizerului şi strada Caliţu. „Din cauza fondurilor insuficiente, deşi a fost propusă pentru a fi asfaltată anul acesta, strada Tică Miloi se va asfalta începând cu anul viitor!”, îi informează pe consăteni alesul PNL. „E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK