Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Diana Bănăţeanu a promovat la rangul de procuror de Curte de Apel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1809

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2438_28.jpgConsiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele concursului de promovare în funcţii de execuţie a procurorilor, care a avut loc pe 20 octombrie 2019. Au fost scoase la concurs 235 de locuri: 70 aferente gradului profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Tribunal; 100 pentru gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Curtea de Apel; 50 aferente gradului profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; 2 locuri de procuror militar, aferente Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; 6 locuri de procuror militar aferente gradului profesional corespunzător Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel; 2 locuri personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul Ministerului Justiţiei; 5 locuri personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (4 pentru dobândirea gradului de Tribunal şi unul pentru Curte de Apel).

De la instanţele care aparţin de Curtea de Apel Piteşti s-au înscris la concurs 28 de procurori. Doi au fost de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, Mărgărit Răzvan Austrianu şi Diana Bănăţeanu, care au vrut promovarea la gradul de procuror de Curte de Apel. Pentru acelaşi grad, au mai participat la concurs Elena Carmina Brînduşi (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş), Hortensia Livia Cioară (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş), Antonia Diaconu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti), Adrian Iana (Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea), Laurenţiu Marian Palaghiea (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş), Adriana Mihaela Popescu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea), Simona Ţuca (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş), Marian Tudorache (Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea), Florin Daniel Vişan (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş), Elena Daniela Vlad (Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş). Promovare pentru Parchetul de pe lângă Tribunal au vrut Maria Valentina Băltăreţu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş), Ionela Mihaela Cătălan (Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti), Adrian Constantin Crăciunescu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea), Marilena Dumitrescu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti), Elena Rozalia Negoiţă (Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea), Victor Cristian Siea (Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş), Cătălin Vişinoiu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti). Corina Mihaela Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, a fost singura căreia i-a fost respins dosarul, pe motiv că nu a îndeplinit condiţia de vechime. La categoria procuror pentru Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au participat Mihail Aldea (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti), Steliana Adriana Bidică (Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea), Daniel Constantin (Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi), Lucian Marinescu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea), Ionela Tatiana Mihai Oprea (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti), Camelia Maria Morăreanu (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti), Angelica Paraschivescu (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti).

Dintre cei 28 de procurori care s-au înscris la concurs au promovat 17. Procurori admişi pe loc la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Săndel Boţoghină: 9,900; Daniel Constantin: 9,900; Mihail Aldea: 9,650; Ionela Tatiana Mihai Oprea: 9,550.

Procurori admişi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel: Diana Bănăţeanu: 9,350; Elena Daniela Vlad: 9,250; Elena Carmina Brînduşi: 9,150; Adrian Iana: 8,950; Laurenţiu Marian Palaghiea: 8,950; Simona Ţuca: 8,950; Maria Tudorache: 8,600.

Procurori admişi la Parchetul de pe lângă Tribunal: Elena Rozalia Negoiţă: 8,700; Adrian Constantin Crăciunescu: 8,350; Maria Valentina Băltăreţu: 7,950; Ionela Mihaela Cătălan: 7,850; Victor Cătălin Siea: 7,500; Cătălin Vişinoiu: 7,450. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK