Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Astăzi la Pro Tv, episodul cu familia din Câmpulung, protagonista emisiunii „Visuri la Cheie”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 9979

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_2.jpgLa începutul lunii octombrie, autocarul emisiunii de la Pro TV, „Visuri la cheie” a fost zărit pe DN 73, la Mihăeşti, îndreptându-se spre Câmpulung. Membrii show-ului s-au oprit pe strada Grigore Alexandrescu, în cartierul „Apa Sărată”, unde au vizitat o familie selectată să facă parte dintr-un viitor episod, care locuieşte în zonă, pe strada Valea Furnicii. 

Povestea familiei din Câmpulung, care are un băieţel cu nevoi speciale, va fi prezentată mâine seară, de la ora 20.30, la Pro TV. Noua casă unde va locui băieţelul a fost adaptată nevoilor lui, fiind într-un scaun cu rotile. 

În clipul de promovare al emisiunii, moderatorul Dragoş Bucur l-a întrebat pe micuţ ce-i place să facă, iar acesta i-a răspuns: „Îmi place să mă joc în sala de sport.”, asta în ciuda faptului că nu poate să meargă, dar şcoala în care învaţă l-a primit şi integrat ca pe oricare copil normal, existând pentru cel ca el un lift care să-i ajute să se deplaseze cu uşurinţă spre nivele superioare ale clădirii.

„Predarea” casei la chei a avut loc acum două săptămâni, pe 1 noiembrie, când a fost „mutat autocarul”, iar echipa emisiunii a fost la Apa Sărată. A fost un moment extrem de emoţionant, cu lacrimi de fericire, fiind încă un motiv în plus că emisiunea de „pe bune” şi nu ficţiune. Chiar băieţelul, pentru care au fost făcute transformările spectaculoase la locuinţă, a exclamat: „Mama, mia! E un vis acesta, sau ce…?”

The most visited gambling websites in The UK