Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, covor asfaltic de 900 de metri, pe un drum din Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 411

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_11.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_12.jpgRecent, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a fost alături de primarul comunei Bughea de Jos, Ion Dorel  Tănăsescu, la recepţionarea lucrările de asfaltare a unui drum comunal, investiţie realizată cu sprijinul CJ. În această zonă, Regia Judeţeană de Drumuri Argeş a executat reparaţii asfaltice şi marcaje rutiere pe DJ 732 C Câmpulung - Bughea de Jos.

Covorul asfaltic a fost turnat pe un drum comunal din zona Mlăci, pe o lungime de 900 de metri, fiind o investiţie necesară pentru comunitatea de acolo. „2019 este un an fructuos pentru Bughea de Jos, în sensul că am realizat mai multe investiţii, printre care şi covorul asfaltic pe o lungime de circa 900 de metri liniari, de la monumentul Mlăci până la „Brazi”, investiţie care era necesară. Am mai finalizat şi alte investiţii în comună, printre care şi bazinul de apă, de 250 metri cubi, prin care intenţionăm să asigurăm necesarul de apă pentru întreaga comună, din sursa locală. Este un lucru deosebit de bun, pentru că aşezarea geografică a comunei arată faptul că nu peste tot, pe timp de vară, apa ajunge la toate gospodăriile şi atunci, din acest punct de vedere, tot cu sprijinul Consiliului Judeţean, am realizat acest obiectiv. Împreună cu Consiliul Judeţean am constituit o echipă şi se văd rezultatele, care sunt deosebite la nivelul localităţii noastre.”, a precizat primarul Ion Dorel Tănăsescu.

La Bughea de Jos, Consiliul Judeţean Argeş a finanţat şi alte investiţii importante, precum: construirea şi amenajarea unui bazin de apă potabilă, de 250 metri cubi, în punctul Mlăci, cu staţie de pompare; amenajare grup sanitar la Şcoala Primară Valea Măcelarului; amenajare hol între cele două intrări ale Şcolii Primare Valea Măcelarului; lucrări de reparaţii, întreţinere şi investiţii la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bughea de Jos; lucrări de reparaţii, întreţinere şi investiţii la Şcoala Primară Valea Măcelarului; lucrări de reparaţii, întreţinere şi investiţii la Grădiniţa cu program normal Poenandre.

=Se va asfalta DJ 735 Câmpulung - Bughea de Sus - Albeștii de Muscel

Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Bughea de Jos este în implementare proiectul „Reabilitare drum comunal DC Poenandre, comuna Bughea de Jos”. În ceea ce priveşte proiectele de infrastructură rutieră în zona Muscelului, după încheierea procedurii de achiziţie publică, Regia Judeţeană de Drumuri Argeş va demara lucrările de asfaltare la DJ 735 Câmpulung - Bughea de Sus - Albeștii de Muscel.

„Eu sunt mulţumit, aş spune chiar fericit, pentru că în acest mandat, printr-un parteneriat de excepţie, Consiliul Judeţean şi Primăria, am reuşit să renaştem tradiţia, implicit, la Bughea de Jos. Nu-i puţin lucru să reuşeşti un covor asfaltic, nu este puţin lucru să asiguri apă, în aşa fel încât toate casele să o aibă la robinet. Amândoi am spus şi ne-am hotărât în 2016 să facem ceea ce este normal pentru o comunitate atât de frumoasă cum este Bughea de Jos, pentru că prin gestul nostru administrativ, prin asi-gurarea acestei infrastructuri obligatorii şi normale pentru un sat, o comună, e şi în interesul turiştilor, a oamenilor care doresc, cel puţin în vacanţe sau în weekend, să-şi ia o căsuţă, să-şi facă o casă, în aşa fel încât această deosebit de frumoasă zonă să fie cunoscută. Prin delicateţea domnului primar, s-a reuşit o armonie şi în cadrul Consiliului Local, iar parteneriatul Consiliul Judeţean, Primărie, Consiliul Local au fost garantate şi iată că numai într-o echipă lucrurile se văd, se simt şi sunt apreciate de către comunitate.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Ama IVAN

 

The most visited gambling websites in The UK