Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Schimbări la ISU Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 637

În cadrul unei şedinţe de lucru a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, conducerea a anunţat mai multe schimbări. 

În urma promovării concursurilor organizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Puică Nicolae” al Judeţului Argeş, cu încadrare din sursă internă, pentru ocuparea funcţiilor libere de la conducerea a trei Detaşamente de Pompieri, o Secţie de Pompieri şi a Serviciului Logistic, acestea fiind încadrate după cum urmează: locotenent colonel Florin Iulian Horeboiu, comandant al Detaşamentului de Pompieri Piteşti; locotenent colonel Nicuşor Dănuţ Prunescu, comandant al Detaşamentului de Pompieri Bradu; maior Alexandru Sorică, comandant al Detaşamentului de Pompieri Mioveni; maior Valentin Costin Angheloiu, comandant al Secţiei de Pompieri Costeşti, care au fost numiţi în funcţie începând cu data de 15 octombrie 2019, şi locotenent colonel Marius Niţu, şef Serviciu Logistic, care a fost numit în funcţie începând cu data de 1 noiembrie 2019.

De asemenea, tot prin concurs cu încadrare din sursă internă, s-au ocupat şi alte funcţii, de şef Gardă de Intervenţie - Stingere: plutonier adjutant şef Nicolae Emil Buzea, la Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Muscel; plutonier adjutant Silviu Florian Alexe, la Garda de Intervenţie Nr. 2 Topoloveni; plutonier major Vasile Cornel Dilică, la Garda de Intervenţie Nr. 2 Vedea. Toţi au fost numiţi în funcţii cu 1 octombrie 2019.

Totodată, sunt scoase la concurs cu ocupare din sursă internă, proba interviu, două funcţii de locţiitor comandant la Detaşamentele de Pompieri Bradu şi Mioveni, şi una de adjunct, la Secţia de Pompieri Costeşti. Cu aceeaşi ocazie, plutonierul adjutant şef Liviu Safta a fost trecut în rezervă, după aproape 24 de ani şi jumătate de activitate în slujba ţării, salvând vieţi şi bunuri materiale în situaţii de urgenţă ce au necesitat tărie de caracter şi mult profesionalism. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK