Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungul şi mai multe comune, fără curent în această săptămână

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 443

Mai multe localităţi din Muscel vor rămâne fără curent electric marţi, miercuri, joi şi vineri. Întreruperile sunt programate şi au fost anunţate de Distribuţie Oltenia, care execută lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice. 

Întreruperea curentului este anunţată atât la consumatorii casnici, cât şi la agenţii economici.

Astăzi, 22 octombrie, va fi oprit curentul la Stoeneşti. Între orele 9.00 şi 16.00, va fi afectat satul Coteneşti, alimentat din PTA Coteneşti 1, PTA Coteneşti 2. De la 10.00 la 16.00 nu va fi energie electrică nici la Lereşti, satul Lerești, alimentat din PTA Magazin Lereşti.

Miercuri, 23 octombrie, de la ora 10.00 la 16.00, furnizare energiei electrice va fi sistată în Câmpulung, în cartierele Richard, Calea Drăceşti, cu străzile Richard, Decebal, Sfântul Ilie, Calea Drăceşti, Plăieşi, Walter Mărăcineanu, Bucegi, Oituz, Ion Răuţescu, Geoge Ulieru, Restaurantul „Ciobănaşul”, alimentate din PTA Richard şi PTA Calea Drăceşti. În acelaşi interval orar, curentul va fi sistat în satul Lereşti, alimentat din PTA Magazin Lereşti.

Joi, 24 octombrie, de la 12.00 la 15.00, curentul va fi sistat în centrul Câmpulungului, chiar la blocul A3, unde este centrul de relaţii cu clienţii al CEZ, la Orange, spaţiile comerciale de la parterul blocului, pe strada Republicii, de la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu, până la intersecţia cu strada C.D. Aricescu, şi străzile adiacente, alimentate din PTCZ A3 Piaţă. Mai mult timp, între orele 9.00 şi 17.00, nu vor avea curent locuitorii din satul Brebeneşti, comuna Poienarii de Muscel, alimentaţi de PTA Brebeneşti, PTA Poienari 2.

În ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 25 octombrie, furnizarea curentului va fi sistată, de la ora 9.00 la ora 16.00, în comuna Bălileşti, satele Băjeşti, Valea Mare Bălileşti, alimentate din PTA Băjeşti, PTA Valea Mare Băjeşti.

În caz că vremea va fi nefavorabilă, lucrările pot fi reprogramate. 

The most visited gambling websites in The UK