Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Scandal la Spitalul Municipal! N-a vrut să-i consulte băiatul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1784

b_400_250_16777215_10_images_images2_Clipboard07.jpgUn nou scandal zguduie Spitalul Municipal Câmpulung! Mama unui copil susţine că nu a fost primit de unul dintre medicii de gardă, două zile la rând, cu toate că avea trimitere de la medicul de familie. În schimb, directorul unităţii medicale spune că medicul cu pricina şi-a făcut treaba conform programului.

Scandalul parcă se ţine scai de Spitalul Municipal Câmpulung. Unul dintre medicii unităţii spitaliceşti este acum ţinta unei sesizări venite de la mama unui  băiat în vârstă de 17 ani. Femeia afirmă că, două zile la rând, a fost la Secţia Reumatologie, pentru a fi consultat de medicul Ionela Berevoianu, numai că a plecat de acolo aşa cum s-a dus, fără a i se oferi serviciile medicale. „La ora 07.40 a plecat, cu tatăl lui, de acasă, la Reumatologie, în Ambulatoriu. Acolo au stat până la ora 09.00, la care, din câte am înţeles, de la 08.00 la 09.00, are program doamna doctor Berevoianu. Nici nu i-a băgat în seamă, nu i-a întrebat ce vor, cine sunt. La ora 09.00, dânsa a ieşit pe uşă şi a spus: “Aşteptaţi să vină colega.” Ieri de dimineaţă, la ora 07.30, am ajuns la spital. La 08.15 a venit doamna doctor, într-adevăr, erau două doamne înaintea mea, iar dânsa a intrat în cabinet. A ieşit şi a chemat-o pe una dintre doamne. M-am ridicat şi am întrebat-o cu „frumosul”: „Doamna doctor, copilul meu are trimitere, vă rog frumos să mi-l consultaţi.” La care dânsa a spus că nu o interesează, că ea are cinci pacienţi programaţi. “Copilul a stat la dumneavoastră la uşă, până la ora 09.00. L-am învoit de la şcoală, nu pot să-l mai lipsesc.” Mi-a dat răspunsul că dânsa are pacienţii ei şi să aştept alt coleg. La care şi copilul s-a enervat şi a spus să mergem la Judeţean. Vă spun sincer că am ieşit pe poarta spitalului plângând, am sunat la Spitalul Judeţean... Nu era mai bine ca dânsa să-l primească, să-l vadă, să vadă dacă este de competenţa dânsei sau nu, decât să-l mai lipsesc o zi întreagă de la şcoală?”, susţine mama elevului. 

De cealaltă parte, conducerea Spitalului Câmpulung este de părere că medicul a acţionat într-un mod corect şi legal, fără să găsească vreo vină angajatului unităţii spitaliceşti. „Am văzut şi eu în presă această sesizare, am chemat doctorul la nivel de conducere. Dânsa a spus punctul de vedere, am verificat în ceea ce a spus şi punctul oficial al unităţii este următorul: orice pacient trebuie să se programeze pe secţie. Noi avem un cabinet în care toţi medicii vin analog, deci, au anumite ore, ca să acopere tot programul pe care îl avem cu Casa de Asigurări. Atunci, fiecare îşi vede pacienţii pe care îi are programaţi cu o zi înainte. În cazul de faţă, dânsa nu era programată şi, dacă voia, putea să se programeze pentru a doua zi. Întotdeauna este acoperit programul de la Ambulatoriu. Casa ne verifică, ei ne dau bani, sunt anumite cazuri care se împart, fiecare cu programul lor, şi, dacă există timpul necesar, preiau şi pacienţi în afara programărilor. Dânsa, dacă tot venise, putea să stea la următorul medic din ziua respectivă sau şi a doua zi. Am înţeles că i s-a spus să aştepte, că nu era pe programare, şi dânsa a zis că merge la şcoală şi nu are timp. Noi nu selectăm pacienţii, pacienţii care au programări au prioritate şi, după aceea, în ordinea venirii şi în funcţie de timpul alocat programului de vizită.”, ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, Nicolaie Alexe. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK