Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lanţul de cofetării „Un băiat şi o fată” îşi extinde activitatea şi în Capitală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1982

b_400_250_16777215_10_images_images2_50722842_2027814533961012_6314637046598074368_n.png

Cunoscutul lanţ de cofetării „Un băiat şi o fată”, cu o activitate de peste 20 de ani în industria dulciurilor şi produselor de cofetărie, îşi deschide prima locaţie în Bucureşti, pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 65, care se adaugă la cele şase cofetării existente în zona Argeşului.

În data de 9 septembrie 2019, începând cu ora 11.00, va avea loc deschiderea oficială a cofetăriei „Un băiat şi o fată” din Bucureşti, unde publicul iubitor de dulciuri va fi întâmpinat cu îngheţată din partea casei, alături de cele mai îndrăgite prăjituri, dar şi cu gustul inconfundabil al produselor tradiţionale, cum ar fi renumitul covrig muscelean, realizat cu ingrediente 100% naturale.

„Dulce nu e suficient, gustul trebuie să fie desăvârşit. De aceea ne-am perfecţionat de-a lungul timpului pentru a construi cele mai frumoase şi de durată prietenii cu clienţii noştri. Decizia de a deschide o nouă cofetărie în Bucureşti a venit în urma cerinţelor ridicate din partea clienţilor noştri care ne-au vrut mai aproape pentru evenimentele lor speciale”, a declarat Florina Vuţei, fondatorul cofetăriei.

Brandul „Un băiat şi o fată” deţine marca înregistrată pentru „covrigul cu ou” sau „muscelean”, care a devenit cunoscut în întreaga ţară, fiind prezentat la diverse expoziţii în domeniu şi festivalurile cu produse tradiţionale locale, cât şi în străinătate.

Din 1997, lanţul argeşean încântă pasionaţii de dulciuri cu sute de produse de cofetărie, patiserie, gelaterie de top, cucerindu-i cu deserturi şi preparate delicioase, pentru toate gusturile. Gama de produse personalizată în funcţie de preferinţele clienţilor, cuprinse: torturi aniversare, corporate, de nuntă, de botez, prăjituri de casă şi tradiţionale, dar şi fursecuri, candy baruri, îngheţată.

Mai multe informaţii despre „Un băiat şi o fată” sunt disponibile pe www.unbaiatsiofata.ro

 

Despre „Un băiat şi o fată”

Anul 1997 aduce în peisajul oraşului Câmpulung Muscel un nume nou pe piaţa dulciurilor: „Un băiat şi o fată”. Era începutul unui brand care s-a dezvoltat încet, încet, timp de 22 de ani, pornind de la o simplă patiserie cu produse specifice.

În anii ce au urmat, atât gama de produse, cât şi serviciile au fost diversificate, astfel încât, la ora actuală, compania deţine şase cofetării în Argeş (Câmpulung, Mioveni, Piteşti), trei restaurante (Câmpulung, Mioveni), un laborator propriu şi o pensiune cu spa în Câmpulung Muscel. Din luna septembrie 2019, activitatea se va extinde şi în Bucureşti, urmând să fie deschisă î cofetărie în zona Tei şi un laborator propriu în Mogoşoaia.

Brandul „Un băiat şi o fată” dispune de o ofertă generoasă de produse clasice, tradiţionale, torturi aniversare personalizate la comandă, torturi de nuntă, torturi de botez, mini prăjituri, fursecuri, praline, îngheţată, candy baruri.

Puteţi urmări „Un băiat şi o fată” şi pe Facebook şi Instagram.

Contact media: Diana Vuţei, telefon: 0743.552.501, email: office@unbaiatsiofata.ro

 

The most visited gambling websites in The UK