Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Salvatorii montani, în acţiune şi de Sfânta Maria

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 355

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2411_Clipboard05.jpgMembrii Salvamont Câmpulung Muscel au continuat, săptămâna trecută, acţiunile de marcare a traseelor montane, în sprijinul amatorilor de drumeţii în natură, care, după cum v-aţi convins din recentele relatări, le dau destul de multă bătaie de cap. Pe 14 august, salvatorii montani, care desfăşoară şi alt fel de activităţi în afara intervenţiilor propriu-zis, la alerta turiştilor aflaţi la ananghie, au îmbunătăţit semnele indicatoare pe Vârful Păpuşa. 

Potrivit scurtei informări realizate pe pagina de socializare a serviciului, „Vârful Păpuşa a primit astăzi (n.r. miercuri, 14 august 2019) un stâlp mai viguros, iar pe creasta până la Muntele şi Stâna Dracsin au fost montaţi încă şapte stâlpi de marcaj.”, consemnează cel care întreţine pagina Salvamont Câmpulung Muscel. Salvatorii montani nu şi-au întrerupt acţiunile nici a doua zi, de Sfânta Maria, care i-a găsit acolo unde le place cel mai mult: în mijlocul naturii, alături de adolescenţi şi copii care le împărtăşesc pasiunea. Voluntarii şi membrii Salvamont au împrospătat marcajele trasate cu vopsea pe arbori, echipa de lucru cooptând şi copii, învăţaţi de mici cu respectul pentru mediu. Munca a alternat cu drumeţia, în timpul căreia li s-a explicat diferenţa între ciupercile sănătoase şi cele otrăvitoare şi multe alte informaţii despre fauna şi flora pădurii. A.I.

The most visited gambling websites in The UK