Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Găsit mort în apartament, după mai bine de două luni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 520

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2392_Clipboard13.jpgCele mai negre temeri ale unor locatari de pe scara A a blocului A2B, din cartierul Vişoi, zona Turn, s-au adeverit luni seara. Îngrijoraţi că vecinul lor de la etajul 7, în vârstă de 76 de ani, nu a mai dat niciun semn de viaţă, oamenii au cerut ajutorul Poliţiei şi Pompierilor.

O femeie a sunat la serviciul unic de urgenţă 112, după ce a simţit un miros foarte urât pe scară, dar şi în locuinţa sa. Pompierii militari au deblocat uşa apartamentului de unde venea izul greu suportabil şi l-au găsit pe proprietar decedat. Bărbatul locuia singur şi nu a mai fost văzut de mai bine de două luni. „Era o persoană retrasă, nu prea ieşea din casă. Era şi bolnav, nu prea era vizitat.”, ne-a spus un locatar. Cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere şi a fost preluat de angajaţii de la Medicina Legală, fiind transportat la morga în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Nu sunt suspiciuni în acest caz. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK