Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Dulamă a semnat un contract cu bani europeni pentru o sală de sport

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 703

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard23.jpgPrimăria Rucăr pregăteşte o investiţie menită să-i bucure pe amatorii de mişcare, căreia edilul Ionel Dulamă i-a făcut o prezentare în mediul virtual: construirea unui teren sintetic la Şcoala „Nae A. Ghica”. Finanţarea edificiului sportiv va fi din fonduri europene, pe 30 mai 2019, fiind parafat contractul pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil în condiţiile Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală. Părţile, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, ca autoritate contractantă, prin Centrul Regional 3 Sud Muntenia, şi Comuna Rucăr, ca beneficiar, au convenit asupra unei durate de execuţie a sălii de sport de maximum 36 de luni. Potrivit contractului, „aceasta este calculată începând cu data semnării contractului de finanţare şi cuprinde durata de realizare efectivă şi de implementare a proiectului, de 33 de luni, la care se adaugă termenul de maximum 90 de zile calendaristice pentru efectuarea ultimei plăţi.” Aşadar, durata de implementare a proiectului este de maximum 33 de luni de la semnarea contractului şi reprezintă termenul limită până la care beneficiarul poate depune ultima cerere de plată. Cât priveşte valoarea investiţiei, totalul eligibil al proiectului care face obiectul finanţării nerambursabile de către AFIR este de maximum 298.464 lei, echivalentul a 64.000 euro. 

Deocamdată, şeful administraţiei publice locale şi-a asigurat serviciile de proiectare, studiu de fezabilitate sau documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, pentru sala de sport. Pe 5 iunie 2019, Ionel Dulamă i-a încredinţat direct unei firme din Piteşti, Consulting Urban Proiect Grup, contractul în valoare de 17.850 lei. “E.M.” 

The most visited gambling websites in The UK