Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consiliul de Administraţie a decis că Nicolaie Alexe este noul manager al Spitalului Municipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1556

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2390_Clipboard23.jpgSăptămâna trecută, vă informam că s-a terminat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal Câmpulung. După proba de susţinere publică a proiectului de management, a fost declarat câştigător Nicolaie Alexe, cu 9,16 puncte, intrat în competiţie din postura de şef al Serviciului Managementul Calităţii Serviciilor Medicale. Ceilalţi doi contracandidaţi, Mihai Ionuţ Bălan şi Pavel Mugurel Schiaucu, au fost respinşi, primul, cu 8,45 puncte, şi al doilea, cu 5,71 puncte. În termenul legal de depunere a contestaţiilor, eliminaţii au făcut plângere, cerând reanalizarea situaţiei. Numai că un membru al comisiei de contestaţii a intrat în concediu şi reclamaţiile au rămas nesoluţionate până luni, 3 iunie. 

Luni, 3 iunie, dr. Maria Păun, dr. Daniela Prunoiu, prof. Gheorghe Sârbu şi jr. Nicolae Crânguş, membrii comisiei de contestaţii, s-au întrunit şi au emis un proces-verbal, prin care s-a concluzionat că „există o neconcordanţă între Regulament şi anunţul de organizare al concursului.” Cum contestaţiile se soluţionează de comisia de soluţionare a contestaţiilor în termen de 48 de ore de la data expirării termenului de depunere a acestora, comisia nu s-a întrunit în termenul legal în componenţa stabilită de Regulament, iar Consiliul de Administraţie al Spitalului a fost propus să dispună cine este câştigătorul concursului.

Astfel, în după amiaza zilei de 3 iunie, Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal, întrunit în şedinţă, a hotărât că Nicolaie Alexe este declarat admis, cu 9,16 puncte, şi va fi noul manager al unităţii medicale. Decizia a fost semnată de preşedintele Consiliului de Administraţie, Sergiu Cicu.

În paralel cu concursul de manager, la Spitalul Municipal s-au organizat şi două examene de promovare. Ionuţ Simăn a fost admis să ocupe funcţia de asistent medical de farmacie, iar Constantin Lincan, pe cea de consilier juridic IA, ambii fiind admişi cu câte 90 de puncte. 

The most visited gambling websites in The UK