Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Chirurgul Mădălin Iordache, replică acidă la adresa deputatului „Mitralieră”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1683

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2390_Clipboard06.jpg

Deputatul „Mitralieră”, Cătălin Rădulescu a provocat reacţii aprinse în rândul medicilor şi profesorilor, după ce, comentând eşecul PSD la alegerile europarlamentare, a spus că medicii ar trebui să dea înapoi salariile majorate sau să plece în străinătate, iar profesorii să plece şi ei la cules de fructe peste hotare. Printre cei care au luat atitudine împotriva acestor afirmaţii s-a aflat şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Câmpulung, medicul chirurg Mădălin Iordache, care i-a dat o lecţie de profesionalism adevărat şi bun-simţ controversatului parlamentar, ajuns pe cai-mari în urma evenimentelor din Decembrie 1989.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de patru ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulţumiţi de creşterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenţia la USR, pentru că, oricum, o să li se ia înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu. Având o gardă prelungită, de peste 20 de ore, medicul chirurg Mădălin Iordache i-a explicat deputatului „Mitralieră” ce înseamnă acest lucru şi cu ce se confruntă la locul de muncă, subliniind că face totul, nu pentru bani, ci pentru că a ales să facă aşa ceva. „Am plecat ieri de-acasă la ora 07.30 şi am ajuns azi, la ora 16.30. Am fost de gardă, am stat în sală de la 11.00 până la 16.00, apoi ulcer hemoragic injectat, dg o LLA (nu întrebaţi de ce eu), am păzit o bătrână de 90 de ani, care suferea de două săptămâni acasă şi a fost adusă aseară, în gardă, de nepotul din Bucureşti. La Piteşti nu prea au vrut să o primească, deşi era dorinţa familiei, iar noi avem doar doi colegi de ATI. Prin urmare, azi dimineaţă, după ce am diagnosticat o tumoră sângerândă şi am transferat-o la Floreasca (prin cunoştinţele familiei), am intrat azi în sală, la ora 10.00, şi am ieşit cu bătrâna la ora 15.00. În doi, eu şi cu maitre, mai exact maitre şi cu mine şi, evident, norocosul unic anestezist. Am făcut tot ce am putut, dar, probabil, degeaba. Am plecat cu 78 de kg şi acum mai am 75, dar o părticică din mine s-a mai fărâmiţat. Pentru deputatul mitralieră şi ai lui: nu pentru bani o facem, ci pentru că asta am ales să facem. De ce sunt supărat? Pentru că bătrâna aceasta, la 90 de ani, locuia singură şi a stat să îi vină nepotul din Bucureşti, până a perforat cancerul de colon în ea şi asta nu s-ar fi întâmplat dacă ai noştri capi de breaslă şi cucuvelele din minister ar fi implementat programul de screening pentru cancerul colo-rectal. Pentru că avem doar doi anestezişti care fac gardă la domiciliu şi ţin în spate un spital întreg. Pentru că noi între noi nu ne înţelegem şi putem transfera cazuri grave doar dacă ne ciondănim la infinit şi oricum ne bălăcărim unii pe alţii ca la uşa cortului, dar prin cunoştinţe se rezolvă. Pentru că nu ne mai respectă nimeni din cauza lipsei de educaţie şi a dreptului la orice, prost înţeles.”, este postarea de pe pagina de socializare a medicului Mădălin Iordache. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK