Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Cum nu au fost contestaţii din partea contracandidaţilor, Nicolaie Alexe, noul manager al Spitalului Municipal

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2387_Clipboard15.jpgPe 22 mai, cei trei aspiranţi la fotoliul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolaie Alexe, Mihai Ionuţ Bălan şi Mugurel Pavel Schiaucu, şi-au prezentat proiectele în faţa comisiei de concurs, iar în ziua următoare s-au afişat şi rezultatele. Aşa după cum era de aşteptat, în locul lui Grigore Stănescu a ajuns Nicolaie Alexe.

Înscris la concurs din postura de şef al Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor Medicale din cadrul spitalului, Nicolaie Alexe a avut nota cea mai mare, 9,16, în timp ce contracandidaţii săi, reveniţi în luptă după contestaţii, în faza preliminară, au obţinut 8,45 (Mihai Ionuţ Bălan), respectiv 5,71 (Mugurel Pavel Schiaucu). Aceştia din urmă au avut o perioadă de 24 de ore pentru a depune alte contestaţii, însă, cum au fost zvonuri că postul de director la „Municipal” a fost scos la concurs cu dedicaţie, niciunul nu a mai protestat, astfel că Nicolaie Alexe a fost declarat câştigător. Alex BARBU

Evenimentul Muscelean