Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CNAIR, măsuri urgente pentru repararea DN 73C?!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 800

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2370_Clipboard07.jpgSurprinzător sau nu, la două zile după ce presa a semnalat situaţia dezastruoasă a DN 73C Câmpulung - Curtea de Argeş, conducerea CNAIR a reacţionat, afişând pe site-ul companiei un comunicat de presă, în care directorul regional din Argeş este ameninţat cu demiterea din funcţie dacă nu se va implica mult mai mult în vederea remedierii problemelor de pe drumul ce leagă cele două foste capitale ale Ţării Româneşti.

„Având în vedere faptul că DRDP Bucureşti nu a semnat contractul subsecvent necesar demarării lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C, între kilometrul 56+000 - kilometrul 61+434, CNAIR l-a sancţionat pe directorul Regional, Dinu Agustin, cu un avertisment scris. Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a discutat cu directorul Regional, Dinu Augustin, şi i-a atras atenţia că nu mai tolerează acest gen de atitudine şi i-a transmis că la următoarea abatere va fi demis din funcţie. Pentru a remedia problemele apărute la carosabil pe acest sector de drum, CNAIR a constituit, în regim de urgenţă, o echipă care s-a deplasat la faţa locului şi va executa lucrări de reparaţii la corpul drumului în regie proprie. CNAIR îşi cere scuze faţă de cei afectaţi şi îi asigură că face toate demersurile pentru remedierea situaţiei cât mai rapid.”, este comunicatul oficial al companiei. 

Rămâne de văzut care vor fi măsurile concrete, din teren, că de „gargară”oamenii s-au săturat. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK