Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Produsele „Un Băiat şi o Fată”, la evenimentul „Fabricat în Argeş”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2596

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2370_Clipboard03.jpgPrin intermediul „Covrigului Muscelean” şi a prăjiturilor de casă, echipa „Un Băiat şi o Fată” a participat cu mândrie la evenimentul „Fabricat în Argeş”, organizat pe data de 21 martie 2019, la Hotel Ramada din Piteşti.

Produsele tradiţionale ale firmei din Câmpulung, precum şi ale altor societăţi din judeţ, au fost degustate de către oaspeţi din zece ţări europene, respectiv din Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Lituania, Olanda, Polonia, Marea Britanie, România. Partenerii Consiliului Judeţean Argeş la acest eveniment au fost Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti - Mărăcineni, Institutul Naţional de Cercetare -  Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ştefăneşti, Casa de Vinuri Ştefăneşti Marcea, Un Băiat şi o Fată, Sonimpex - Magiunul de Topoloveni, Radic Star şi Lactate Brădet. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK