Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ministerul Dezvoltării a rămas fără bani. Câmpulungul plăteşte din bugetul său canalizarea pe Ţicăloiu şi Carpaţi, urmând să-şi recupereze cheltuiala la anul

 

Veniturile suplimentare, aprobate cu ocazia rectificării de luni, de 754.310 lei, le-au permis autorităţilor să întreprindă şi alte cheltuieli, în afara burselor. 194.310 lei pentru bunuri şi servicii în domeniul „Protecţiei mediului” şi tot la acelaşi capitol se intenţionează consumarea a 456.000 lei, pentru plata unor lucrări la extinderea reţelei de canalizare menajeră pe străzile Carpaţi, Ion Ţicăloiu şi Zăvoiului. O investiţie pe care o suportă financiar Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 1. Cum ministerul a rămas în pană de fonduri, le-a cerut alor noştri să pună de la ei, cu precizarea că îi vor returna la anul. Angajatul Investiţiilor, Sorin Bălăşcan, susţine că aşa s-a întâmplat şi la final de 2017: „(…) Trebuiau să vină (n.r. banii). Au comunicat că nu mai au bani în acest an şi, atunci, plătim de la noi şi ni-i dau la anul, până în februarie. De regulă, cam aşa s-a întâmplat. Anul trecut, s-a întâmplat la fel. În decembrie, am plătit noi şi, în februarie, ne-au dat banii.” „Avem scris de la dânşii că putem plăti. S-a mai întâmplat şi i-am primit. Problema este că noi am întârziat depunerea documentelor la timp. Dacă noi depuneam solicitarea până pe 29 noiembrie, aveam aceşti bani. Dacă nu aveam bani, nu plăteam. Dar de ce să intru eu într-o relaţie proastă cu cel care face lucrarea, când am posibilitatea să i-o plătesc, ca s-o continue?! Au venit până acum toţi banii pe care i-am plătit pe PNDL.”, a conchis primarul Ţâroiu.  

The most visited gambling websites in The UK