Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ţâroiu dăruiește câmpulungenilor numeroase spectacole, în prag de sărbători

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3474

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_2-3-certificat-fislac.jpg

Pentru că luna decembrie este luna surprizelor, a cadourilor şi a momentelor frumoase petrecute împreună, administraţia locală a Municipiului Câmpulung a pregătit un program special, care să-i aducă pe câmpulungeni împreună, la spectacole pline de surprize. Seria acestor evenimente speciale a debutat vineri, 14 decembrie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, acolo unde copiii clasei de canto Musicals by Gina Pavel au făcut un adevărat spectacol.

=Astăzi, 18 decembrie, la ora 17.00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un Concert de Crăciun susţinut de corul Seminarului Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul” din Câmpulung; 

=Miercuri, 19 decembrie, ora 17.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung, Concert de Crăciun susţinut de profesorii şi elevii Şcolii de Muzică din Câmpulung; 

=Joi, 20 decembrie, între orele 13.00-15.00, în foişorul din Grădina Publică „Merci” - spectacol susţinut de grupurile şi formaţiile locale: „Plaiuri Muscelene” şi „Carpaţi” 

=Vineri, 21 decembrie, ora 16.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung: Start pentru Autism filiala Câmpulung, cu o „Serbare de Crăciun”;

=Ca o încheiere a seriei spectacolelor din această săptămână, sâmbătă, 22 decembrie, evenimentul, intitulat „Îndeplineşte-i o dorinţă lui Matei”, organizat de Clubul de Dans „DanceTeam”, va avea loc, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” din Câmpulung. 

 =În aceeaşi zi, între orele 11.00 şi 17.00, în holul Hotelului „Muscelul”, va avea loc o expoziţie realizată de copii, care va cuprinde obiecte confecţionate în spiritul sărbătorilor de iarnă, tot cu acelaşi scop caritabil. 

 

The most visited gambling websites in The UK