Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fratele Monicăi Anghel transformă conacul de la Berevoeşti în pensiune

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1892

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2340_2-3-fratele-monicai-anghel.jpgLa finele anului 2015, îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară, Monica Anghel, a devenit proprietara unui imobil, clădire şi teren, situat la mai puţin de 5 kilometri de satul Gămăceşti, care a aparţinut societăţii Stâlpeni Forestal, cunoscută ca producătoare de mobilă şi cherestea, care a sfârşit în faliment în urmă cu mai mulţi ani.

După ce a achiziţionat cei 2.500 mp, artista se gândea să dezvolte un centru de echitaţie, însă nu era hotărâtă, în calcul fiind luat şi un edificiu cultural. „Eu, cu părinţii mei, care sunt artişti plastici, cu tatăl meu, cu mama şi fratele meu, ne dorim să facem acolo un centru cultural. O să dezvoltăm ceva, nu pot spune mai multe în acest moment. Când va fi gata, cu siguranţă, veţi afla şi dumneavoastră, ca toată lumea. Merg pentru ceva de calitate, ceva frumos.”, a declarat Monica Anghel pentru săptămânalul „Jurnal de Argeş”, la începutul anului trecut. Tot în 2017, Monica Anghel spunea că nu s-a stabilit ce destinaţie va avea conacul din Berevoeşti, mai ales că necesită o renovare, care implică o cheltuială pe măsură. La trei ani de când a devenit proprietatea familiei vedetei, fratele său, Alexandru Anghel, artist plastic şi fost concurent la „Vocea României”, anunţă că, în curând, se va deschide pensiunea Conacul „Sfânta Elena”. Clădirea veche a fostei societăţi de mobilă se pare că a trecut printr-o transformare frumoasă, căpătând o nouă înfăţişare, ce aminteşte de arhitectura clasică a caselor româneşti, în stilul Vilei Florica, de la Ştefăneşti. Încă nu s-a dat o dată concretă pentru inaugurare, însă se anunţă o inaugurare fastuoasă. 

The most visited gambling websites in The UK