Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spitalul din Mioveni, studiu de caz în China

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1002

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2331_00-mioeveni.jpgFaptul că, la Mioveni, tehnologia de ultimă generaţie se implementează în toate proiectele de investiţii majore, reprezintă un model de bune practici, care a făcut subiectul unei ample prezentări la cel mai înalt nivel în domeniul tehnologiei instalaţiilor de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat - HVAC. Astfel, în perioada 24 - 27 octombrie, la Sanmenxia, Provincia Henan - China, s-a desfăşurat cea de-a 21 Conferinţă Naţională a Societăţii Chineze pentru Încălzire, Ventilaţie şi Climatizare. 

Este vorba de întâlnirea profesioniştilor din domeniul serviciilor tehnologice pentru clădiri, privind dezvoltarea, proiectarea şi implementarea instalaţiilor de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat şi refrigerare, cât mai economice, eficiente energetic, nedăunătoare sănătăţii şi mediului. În cadrul conferinţei internaţionale, prof. univ. dr. ing. Ioan Doboşi, vicepreşedinte al Federaţiei Europene în Sisteme de încălzire şi aer condiţionat, a prezentat sistemul de ventilaţie al noului spital din Mioveni, proiect pe care domnia sa l-a realizat, alături de o echipă de specialişti în domeniu, pe care o conduce. Pe lângă multiplele avantaje şi echipamente de ultimă generaţie de care noul spital va dispune, un reper unic îl reprezintă sistemul special de ventilaţie. Camerele cu dotări medicale, inclusiv sălile de operaţie, vor avea un sistem special de ventilaţie cu aport de aer proaspăt trecut prin filtre HEPA, care vor purifica aerul în procent de 99,9998%. „Felicitări domnului profesor Doboşi şi echipei sale pentru colaborarea excelentă, pentru ajutorul de care am beneficiat la acest proiect şi pentru faptul că aduce o imagine pozitivă oraşului nostru la nivel internaţional.”, a transmis primarul Ion Georgescu.

The most visited gambling websites in The UK