Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Târgul de Sfântul Dumitru, de la Câmpulung, a mai scos lumea din casă

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2330_8-toamna-musceleana2.jpgÎn perioada 26-28 octombrie, Câmpulungul a fost gazda Târgului de Sfântul Dumitru, un eveniment organizat aşa cum, în anii trecuţi, era "Toamna musceleană". O serie de tarabe au fost amplasate pe Bulevardul "Pardon", iar, în Grădina Publică "Merci", foişorul a fost gazda unor concerte de muzică populară susţinute de artişti locali şi de invitaţi speciali. Evenimentul a picat numai bine pentru câmpulungeni, deoarece fiecare zi de târg a fost una aglomerată, deci lumea a mai ieşit din casă. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2330_8-toamana-musceleana3.jpgTârgul de Sfântul Dumitru la Câmpulung a adus pe bulevard o serie de standuri cu mâncăruri şi produse tradiţionale. De la bulz cald, sărmăluţe cu mămăliguţă, varză cu ciolan, pastramă la grătar, must, vin fiert şi dulciuri de casă cât cuprinde, şi până la haine de piele, de blană, din lână, accesorii de bucătărie sau ornamentale pentru casă. La haine, cele mai mari cozi s-au făcut la genţi şi la eşarfe, iar la mâncare, tarabele cu mici, peşte, sarmale, tochitură şi cârnăciori au fost luate cu asalt. La dulciuri, cele mai vândute au fost gogoşile greceşti, clătitele uriaşe, ciocolata de casă, dar, mai ales, vata pe băţ imensă şi de diverse culori. Copiii mai mici au avut ocazia să îşi cumpere maşinuţe sau animale de pluş de la tarabele de pe bulevard, iar în Grădina Publică au găsit şi câteva locuri amenajate special pentru distracţie. Două erau ca "Roata norocului", iar la un altul, era o mini lume virtuală, în care copiii îşi puteau petrece câteva minute. Tot în Grădina Publică, în foişorul renumit pentru spectacolele de fanfară de odinioară, acum, la Târgul de Sfântul Dumitru au cântat Maria Ghinea şi Ilie Dură şi artiştii locali: Alina Grigoroiu, Rodica Voicu, Simona Stoica, Crinuţa Dolbea, Iuliana Dumitru, Ştefan Tatan şi membrii Ansamblului "Plaiuri Muscelene". 

 

The most visited gambling websites in The UK