Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sergiu Cicu a acceptat s-o ajute pe vecina Adriana Nedelcu să conducă şcoala

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2412

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_89-cicu.jpgAleşii au „împrospătat” componenţa Consiliilor de Administraţie ale şcolilor, care, în mare, rămân aceleaşi. Ne referim, fireşte, la reprezentarea Consiliului Local în forul de conducere al unităţilor de învăţământ. Excepţie de la regula menţinerii aceloraşi consilieri, care abia s-au obişnuit la şcolile la care au fost desemnaţi în urmă cu doi ani, face Colegiul Tehnic, pe care Bogdan David a anunţat, de luna trecută, că-l părăseşte, nemulţumit că este ignorat de directoarea Adriana Nedelcu. Acesta a pârât-o în faţa Consiliului Local că nu-l invită la şedinţele Consiliului de Administraţie decât când are interes. Interes care se iveşte extrem de rar. Dată fiind retragerea liberalului, era nevoie de găsirea unui ajutor pentru Gheorghe Sârbu, rămas singur în structura decizională a liceului. 

În mod firesc, primii pe care Liviu Ţâroiu i-a întrebat cu cine va fi înlocuit David au fost liberalii. Asta pentru că demisionarul era din grupul de consilieri PNL. Aceştia au declinat oferta şefului Executivului de a-l numi din rândurile lor pe viitorul colaborator al directoarei Nedelcu, iar motivul l-a servit chiar cel care a declanşat tevatura. „Noi n-avem propuneri. La ce să ne propunem undeva unde nu te cheamă niciodată?! Aşa că n-are rost să mai „deranjăm”. M-a chemat doamna când a avut examen, atât.”, a mai atins-o o dată pe Adriana Nedelcu preşedintele liberalilor câmpulungeni. „Pe ceilalţi îi cheamă.”, a îndulcit situaţia primarul, care n-are reclamaţii decât de la liberal. „Eu, când am fost ultima oară, eram coleg acolo cu Andreea (n.r. PSD-ista Andreea Nora Bădescu). Ca să vă daţi seama în ce Consiliu am fost!” Adică unul modificat între timp, prin mutarea social-democratei la „Dinicu Golescu”. 

Liberalii, de la care se aşteptau propuneri, l-au nominalizat pe PSD-istul Ionel Dumitrache, care, fiind nou-intrat în Consiliu, nu e atât de obosit sau plictisit ca ceilalţi. Dumitrache, apărat de colegii social-democraţi, că are deja două însărcinări, la „Sfântul Iacob” şi „Oprea Iorgulescu”, a refuzat. Liviu Ţâroiu tot insista să iasă în faţă unul care a absolvit Industrialul. Aşa cum a fost David, dar, cum altul nu s-a mai găsit, s-a oferit Sergiu Cicu, tot liberal şi el, dar de la ALDE, să-şi ajute vecina din cartierul Şubeşti.

Iată cum sunt distribuiţi consilierii locali în Consiliile de Administraţie ale şcolilor şi liceelor câmpulungene: 

*Şcoala de Muzică: Marin Stanciu (PSD); 

*Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”: Florin Pană (PSD), Cristinel Constantin Creţu (PNL); 

*Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”: Andreea Nora Bădescu (PSD), Estera Stămoiu (PSD), Lucian Ionescu (PNL); 

*Colegiul Tehnic: Gheorghe Sârbu (PSD), Sergiu Valeriu Cicu (ALDE);

*Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob”: Ionel Dumitrache (PSD); 

*Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”: Ionel Dumitrache (PSD), Anca Florentina Dumitrescu (PNL); 

*Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”: Florin Pană (PSD), Manuel Zenovie (ALDE);

*Liceul Teoretic „Dan Barbilian”: Cornel Băjan (PSD), Bogdan Angelin David (PNL); 

*Liceul Tehnologic Auto: Ion Iliescu (PSD), Sergiu Valeriu Cicu (ALDE); 

*Liceul cu Program Sportiv: Nicolae Dumitru Dumitrescu (PSD), Constantin Gheorghe Staicu (PAM);

*Seminarul Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul”: Marin Stanciu (PSD); 

*Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”: Marin Stanciu (PSD), Andreea Nora Bădescu (PSD); 

*Şcoala Gimnazială „Theodor Aman”: Ionel State (PNL);

*Şcoala Sanitară Postliceală „Prof.Nanu I.Muscel”: Estera Stămoiu (PSD);

*Grădiniţa cu program prelungit „Sfântul Nicolae”: Florin Pană (PSD);

*Grădiniţa cu program prelungit „Sfânta Marina”: Sergiu Valeriu Cicu (ALDE). 

 

The most visited gambling websites in The UK