Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Conform legii şi pentru a nu rămâne fără apă,Deţinătorii de apartamente trebuie să adere la o Asociaţie de Proprietari

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1740

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2322_11.jpgAvând în vedere faptul că, începând cu 28 septembrie 2018, a intrat în vigoare Legea nr. 196/2018, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Asociaţiilor de Proprietari şi Administrarea Condominiilor, în concordanţă cu dispoziţiile art. 96, alin. 5, care stipulează că: „Operatorii economici care furnizează/prestează servicii de utilităţi publice către consumatorii alimentaţi/racordaţi printr-un branşament/racord comun au obligaţia să asigure aceste servicii numai dacă la nivel de condominiu există o Asociaţie de Proprietari constituită în condiţiile legii, care să aibă calitatea de utilizator, titular de contract, sau dacă în termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi se constituie Asociaţii de Proprietari, conform legii”, 

SC Edilul CGA SA notifică abonaţii din blocurile cu încasare directă ca, în termen de 180 de zile de la data primirii notificării, să se constituie în asociaţie de proprietari sau să adere la una deja existentă. 

În caz contrar, firma care asigură tratarea şi distribuirea apei potabile în municipiu, Edilul CGA SA, va fi obligată să aplice legea, fiind puşi în situaţia de a sista furnizarea serviciilor.

The most visited gambling websites in The UK