Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

23 de militari avansaţi în Afganistan

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1639

b_400_250_16777215_10_images_2305_militari.jpgZiua de 31 iulie a fost una plină de emoţii pentru militarii musceleni aflaţi în Teatrul de Operaţii din Afganistan. În total, 23 de militari ai Batalionului de Protecţia Forţei Vulturii Carpaţilor şi Elementului Naţional de Sprijin au fost avansaţi în gradul următor. O ceremonie simplă, dar încărcată de emoţie. Emoţie, pentru că noile grade le-au fost înmânate de comandanţii lor, pentru că alături le-au fost camarazii de arme, dar mai ales pentru că, printre atâtea activităţi de risc şi de responsabilitate, mai au parte şi de momente frumoase. 

Misiunea celor peste 440 de militari de la Batalionul de la Câmpulung este aproape de final, însă activităţile sunt la fel de dificile ca la începutul misiunii, în luna februarie. Cu toate acestea, rar, dar memorabil, mai au loc şi activităţi pline de emoţie în teatrul de operaţii. În ultima zi a lunii iulie, 23 de militari au fost avansaţi în gradul următor. După ce a primit noile grade, maiorul Fica George, din Batalionul de Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” a transmis: „Faptul că am fost avansat aici mă face să mă simt mândru şi să îmi doresc să reuşesc în continuare tot ceea ce mi-am propus pe viitor.” 

Pentru căpitanul Iulian Chiriac, provocările teatrului de operaţii nu mai reprezintă o necunoscută, acesta aflându-se acum la cea de-a doua misiune, însă această avansare este ceva special, fiind prima într-un teatru de operaţii. „Sunt fericit şi, totodată, împlinit profesional odată cu înaintarea în grad. Consider că aceasta nouă etapă din cariera mea este extrem de importantă şi încununează munca şi efortul profesional şi personal depus până acum.”, a transmis căpitanul Iulian Chiriac. Vizibil emoţionat şi pregătit pentru următoarele provocări ale carierei de ofiţer superior, maiorul Gârboan Florin, din cadrul Comandamentului Forţelor Întrunite, a transmis: „Sunt fericit, deoarece este un moment aşteptat de ceva vreme de către mine, gradul de maior fiind o condiţie care îmi asigură accesul la noi oportunităţi în cariera mea, plecând de la premiza că studiile, pregătirea şi experienţa le am deja.”

La sfârşitul activităţii, comandantul Batalionului Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor”, comandantul Elementului Naţional de Sprijin, dar şi Reprezentantul Naţional al României în teatrul de operaţii din Afganistan au transmis militarilor avansaţi faptul că se bucură, odată cu aceştia, pentru reuşita fiecăruia.  

 

Sursa MApN

The most visited gambling websites in The UK