Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Poliţia atenţionează muscelenii să-şi asigure autoturismele şi bunurile cât timp petrec la ZMC

b_400_250_16777215_10_images_2301_politie.jpgŢinând cont că la Zilele Municipiului Câmpulung vor participa un număr mare de persoane, câmpulungeni şi musceleni, Poliţia Câmpulung atenţionează cetăţenii să-şi asigure autoturismele atunci când sunt staţionate; să nu lase în maşini, la vedere, bunuri de valoare, genţi, poşete, etc. 

Pentru a nu bloca traficul rutier şi pietonal în zona centrală a municipiului, dar şi în cea adiacentă acesteia, cei care vin la spectacole sunt rugaţi să-şi lase autovehiculele în zonele special amenajate. Şi pentru comercianţi, poliţiştii au recomandări: „Cei care deţin standuri în zona centrală să ia măsuri de pază a acestora, iar în cazul în care observă persoane suspecte sau care încearcă să comită infracţiuni, să sesizeze de îndată Poliţia, la numărul de urgenţă 112. Totodată, să depoziteze sumele de bani obţinute din vânzări în locuri sigure. Comercianţii cu terase, unde se comercializează băuturi alcoolice, să nu servească astfel de produse minorilor şi persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, atragem atenţia şi cetăţenilor să nu consume băuturi alcoolice pe domeniul public, decât în locuri special amenajate în acest sens.”, a transmis agent principal Lavinia Tudor, din cadrul Biroului Ordine Publică, Poliţia Municipiului Câmpulung. 

The most visited gambling websites in The UK