Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria mai caută angajaţi pentru Urbanism şi Investiţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 591

Pe lângă arhitect şef, Primăria Câmpulung mai caută să angajeze şi doi consilieri, clasa I, gradul asistent, la Direcţia Tehnică - Compartimentul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului şi la Compartimentul Investiţii şi Achiziţii Publice.

Consilierul de la Urbanism trebuie să aibă minimum un an vechime în specialitatea studiilor, care trebuie să fie în domeniul Ştiinţelor Inginereşti, în specializările Construcţii Civile, Industriale şi Agricole, sau în domeniul Arhitectură ori Urbanism.

Aceeaşi condiţie specifică este trecută şi la concursul pentru consilier la Urbanism, adică un an experienţă în domeniul studiilor care se cer pentru exercitarea acestei funcţii, în domeniul Ştiinţelor Inginereşti (specializarea Căi Ferate, Drumuri şi Poduri sau Construcţii Civile, Industriale şi Agricole). 

În ambele cazuri, pe 26 iunie a fost prima zi când s-au primit dosarele de înscriere la concurs, iar ultima este 18 iulie 2018, la ora 15.00. Până pe 25 iulie, se va face preselecţia celor care şi-au depus documentele de participare, iar cei care trec această fază se vor prezenta, pe 30 iulie, de la ora 11.00, la sediul Primăriei Câmpulung, unde se ţine proba scrisă. Candidaţii care primesc minimum 50 de punte se pot prezenta şi la interviu, pe 3 august.

Nu este prima dată când administraţia locală caută personal pentru aceste posturi, la precedentele concursuri fie nu s-a înscris nimeni, fie cei care au îndeplinit condiţiile de participare nu au promovat una dintre probele stabilite.

The most visited gambling websites in The UK