Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

De când cu şantierul de la piaţă, stâlpul din mijlocul trotuarului se vede mai bine

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1544

b_400_250_16777215_10_images_2291_stalp.jpgDacă ne-am obişnuit cu tabloul urban câmpulungean, o „natură moartă” de decenii bune (sau rele), orăşenii n-au băgat de seamă existenţa unui stâlp amplasat în mijlocul trotuarului, în „buricul târgului”. Obstacolul este poziţionat lângă colţul clădirii în care funcţionează „magazinul de drujbe”, cum îi spun muscelenii firmei Stihl. Aşa a fost dintotdeauna, aşa a rămas şi prezent, în şantierul deschis cu ocazia amenajării urbanistice a străzilor Negru Vodă şi Republicii, proiect în care intră şi Piaţa Jurământului. Dar până să fie scormonit trotuarul în jurul lui, prea puţini au remarcat că rişti să-l iei în plin, mai cu seamă dacă eşti mai rubicond, căci n-ai pe unde să-l ocoleşti decât coborând pe carosabil.

b_400_250_16777215_10_images_2291_stalp2.jpg

Acum, dacă este să fim corecţi, prea mult nu incomodează trecătorii, care se cam feresc de acest trotuar şi nu din cauza stâlpului, ci din cauza îngustimii spaţiului destinat deplasării pietonilor, care, pe anumite porţiuni, nu permite decât trecerea unei singure persoane. Dar pentru cei care au treabă la spaţiile comerciale din vecinătatea Hotelului Regal este, într-adevăr, o problemă stâlpul trântit fix în mijlocul benzii, spre deosebire de ceilalţi, amplasaţi la margine.  

The most visited gambling websites in The UK