Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În afară de şofer, primarul îi ia cu el în Bulgaria pe Cicu, Pană şi Vlad

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 684

După ce a însoţit corul Colegiului „Carol I” la un festival internaţional de muzică în Grecia, mâine, primarul Liviu Ţâroiu pleacă în Bulgaria. Între 8 şi 11 iunie se derulează „Zilele Municipiului Popovo” şi aniversarea a 135 de ani de când localitatea bulgară a fost declarată oraş, localitate înfrăţită cu Câmpulungul.

Delegaţia câmpulungeană, care participă la amplele manifestări de la Popovo, trebuia formată din şapte persoane, primarul Liviu Ţâroiu, împreună cu conducătorul auto, Mugurel Minciună, şi încă cinci persoane desemnate de Consiliul Local. 

Dar joi, cu o zi înainte de plecare, şi-au manifestat dorinţa să plece în Bulgaria doar doi consilieri locali, Sergiu Cicu (ALDE) şi Florin Pană (PSD), PNL trecându-l pe listă pe fostul consilier local Marian Vlad, ceilalţi având alt program pentru acest sfârşit de săptămână. „Eu cu Mugurel plecăm sâmbătă de dimineaţă, nu pot să plec de vineri, dar, oricum, nu e nicio acţiune. Sâmbătă, prima activitate e la ora 10.00. Înţeleg că merg domnii Cicu, Pană, iar liberalii l-au desemnat pe fostul consilier Vlad, pentru că ei nu pot niciunul, dar el nu va putea fi decontat.”, ne-a spus primarul Liviu Ţâroiu.

 

The most visited gambling websites in The UK