Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pesedistul Ionel Dumitrache, validat consilier local

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 889

b_400_250_16777215_10_images_2287_consilier-local-psd2.jpgA doua schimbare în Consiliul Local Câmpulung s-a produs miercuri, 30 mai 2018, când în locul lui Constantin Ivan, ajuns secretar de stat în Ministerul Economiei, a intrat alt PSD-ist, Ionel Dumitrache. Prima schimbare a avut loc în noiembrie 2016, tot în tabăra PSD, când profesorul Gheorghe Sârbu i-a luat locul omului de afaceri Victor Bână, care a „capitulat” după trei luni de mandat.

Învestirea lui Ionel Dumitrache în funcţia de consilier local a avut loc în cadrul şedinţei ordinare desfăşurate miercuri, 30 mai 2018, prin depunerea jurământului în faţa colegilor şi a câmpulungenilor. Cu o lună în urmă, Legislativul câmpulungean a luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Constantin Ivan. Pasul următor: comisia de validare, formată din pesediştii Cornel Băjan şi Marin Stanciu, penelistul Bogdan David, Manuel Zenovie, de la ALDE, şi Constantin Staicu, de la PAM, a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru validarea în funcţia respectivă a lui Ionel Dumitrache, membru PSD. Noul ales local a depus jurământul, cu mâna pe Biblie şi Constituţie, iar preşedintele de şedinţă, Gheorghe Sârbu, i-au urat „bun venit” noului consilier local.

Timp de o lună, Dumitrache va activa în cadrul Comisiei de Studii, Prognoze Economico-Sociale, Buget-Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului, pe care agentul de pază ar fi trebuit s-o conducă în calitate de preşedinte, de vreme ce îi succedă în funcţie lui Constantin Ivan. Până la sfârşitul lunii iunie, Ionel Dumitrache va face echipă, la Buget-Finanţe, cu Andreea Nora Fărcăşanu, actuală Bădescu, Gheorghe Sârbu, Anca Dumitrescu şi Cristi Creţu. La următoarea şedinţă, Liviu Ţâroiu a anunţat că noul intrat în Consiliu va fi mutat la Comisia pentru Servicii Publice şi Comerţ, Agricultură şi Industrie, unde muncesc pentru comunitate Marin Stanciu - preşedinte, Florin Pană - secretar şi Silviu Mănescu - membru. Unul dintre cei doi PSD-işti, Stanciu ori Pană, va fi transferat la Buget-Finanţe, pentru a-i face loc lui Dumitrache.

The most visited gambling websites in The UK